Vakantiehuis in Bohuslän

De Bohuslän kust ligt in West-Zweden en bestaat uit duizenden eilanden. Bohuslän is een echte archipel met een zeer speciaal, natuurlijk, Zweeds landschap. De vakantiebestemming Bohuslän is een zeer mooie locatie als je van plan bent om een ​​vakantiehuisje in Zweden te huren. De westkust loopt van Göteborg helemaal tot aan de Noorse grens. Langs de kust liggen oude vissersdorpjes zoals Klädesholmen, Mollösund, Åstol en Smögen, waar het oude karakter bewaard is gebleven. Bovendien beschikt Bohuslän over het grootste aantal zonuren in Zweden.

Vakantiehuis in Bohuslän

Populaire vakantiehuizen - Bohuslän

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Bohuslän

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Bohuslän

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Bohuslän

Loading...

Wat te doen?

In de zomer bruist Bohuslän en geniet je van heerlijke gerechten met garnalen, zeekreeft en krab. In het noordelijke deel van het binnenland van Bohuslän ligt de Bullaredalen , een 30 kilometer lange vallei, met de prachtige Bullare-meren. Een populair gebied voor degenen die willen kanoën. In Lysekil vind je Sea House, een zeeaquarium met ongeveer 100 verschillende soorten uit de Gullmarsfjord en de Noordzee. Vitlycke Museum bevindt zich in Tanumsslätten, ongeveer 30 km ten zuiden van Strömstad . Het museum is gebouwd rond de unieke rotstekeningen in het gebied en staat sinds 1994 ook op de Werelderfgoedlijst. Laat de familie een dagje doorbrengen in de Noordse Ark net buiten Kungshamn . Wandel door het grote park op houten bruggen en onverharde wegen en bekijk alle dieren. Zo is een vakantie naar Bohuslän ook ideaal met kinderen.

Vakantiehuis in Bohuslän huren

Het huren van een vakantiehuis in Bohuslän zorgt voor prachtige vakantieherinneringen. De kust van Bohuslän, met zijn 3000 eilanden, is niet zoals elke andere archipel ter wereld. Het kleine landschap is slechts 40 kilometer breed en 200 kilometer lang, dus waar je ook kiest om een ​​vakantiewoning in Bohuslän te huren, het is nooit ver van de zee.