Vakantiehuis in Lapland in Zweden

Lapland in Zweden

Vakantiehuis in Lapland in Zweden

Het Zweedse Lapland heeft veel te bieden. Hier kun je wandelen, paardrijden, of het fantastische noorderlicht ervaren. Het huren van een vakantiehuis in Lapland via NOVASOL is een geweldige manier om het spannende gebied te verkennen.

Populaire vakantiehuizen - Lapland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Lapland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Lapland

Loading...

Unieke beleving in de natuur

Het landschap van Lapland vormt ongeveer een kwart van het gebied van Zweden. De natuur bestaat uit diepe naaldbossen, stroomversnellingen en hoge bergen. De hoogste berg van Zweden, Kebnekaise , kijkt uit over het landschap met zijn 2102 meter boven zeeniveau. Een vakantiewoning in het Zweedse Lapland is een goede uitvalsbasis voor natuurervaringen. Vissen op houtskool in een van de meren, wandelen in de bergen, paardrijden op een IJslands paard. In de winter zijn er veel mogelijkheden voor alpineskiën en langlaufen.

Bezienswaardigheden

Bezoek het beroemde ijshotel in Jukkasjärvi buiten Kiruna , het Zilvermuseum in Arjeplog , de Zweedse berg Ajtte en het Sami-museum in Jokkmokk en het avonturenzwembad Nordpoolen in Boden . Maak ook van de gelegenheid gebruik om de ondergrondse kerk in Lycksele te ervaren .

Vakantiehuis in Lapland huren in Zweden

Door hier een huisje in Zweden te huren, deel je je vakantie in Lapland zelf in. Je beslist zelf je de vers gevangen vis in je eigen keuken bereidt of een van de restaurants van Lapland bezoekt. Wanneer een vakantiehuis in Lapland in Zweden huurt, krijg je het beste van twee werelden. Je krijgt de kans om je vakantie in de bergen door te brengen, zonder je zorgen te maken. Je overnacht op een geweldige locatie waar je je heerlijk kunt ontspannen en genieten van een eindeloos mooi uitzicht.