Vakantiehuis in Västernorrland - zoek de natuur op

Vakantiehuis in Västernorrland

Vakantiehuis in Västernorrland - zoek de natuur op

In Västernorrland vind je de imposante Slåttdalsskrevan. Een kloof van indrukwekkende hoogte in het Skuleskogens Nationalpark. Fanatieke wandelaars kijken hier hun ogen uit, het park is rijk aan waterstroompjes en diverse planten en rotsen. Dit gebied is dan ook dé ideale bestemming voor een actieve gezinsvakantie. Kom van alles te weten over dit gebied en vind je favoriete vakantiehuis in Västernorrland!

Populaire vakantiehuizen - Västernorrland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Västernorrland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Västernorrland

Loading...

Waarom een vakantiehuis in Västernorrland huren?

Wanneer je een vakatniehuis huurt in het noorden van Zweden ervaar je met je familie geweldig avontuur. De natuur is in Västernorrland uniek en je kunt er diverse spannende activiteiten beleven. Västernorrland  ligt in het centrum van het oostelijk deel van Norrland. De provincie bestaat uit delen van de provincies Medelpad, Ångermanland, Hälsingland en Jämtland. Hier vind je de prachtige stenen stad Sundsvall, waar winkels, restaurants, een casino en veel vertier te vinden is. Sundsvall was ooit opgebouwd uit hout maar is na een brand in 1888 totaal verwoest. Na de brand is de stad opnieuw opgebouwd uit steen en vandaar wordt het ook wel de Stenstaden genoemd.

Vakantiehuis in Västernorrland

Beleef een avontuurlijk vakantie in Västernorrland

Ga je een huisje huren in Västernorrland dan is een trip naar de Hoge Kust een must. UNESCO heeft de Hoge Kusten Werelderfgoed aangewezen vanwege de unieke combinatie van kliffen, bossen en de archipel. Vanuit een vakantiehuis in Västernorrland, kun je genieten van het prachtige landschap. Dit kun je te voet, per fiets of te paard doen. De legendarische Skuleberget beklimmen is een onvergetelijk avontuur. Je hoeft hiervoor geen klimervaring te hebben. Per volwassene mag er één kind mee. Er zijn natuurlijke klimroutes maar ook diverse routes waar je gezekerd aan een kabel de berg op klimt. Wanneer je een avontuurlijke gezinsvakantie in Zweden wilt beleven is Västernorrland dan ook de aangewezen bestemming!

Vakantiehuis in Västernorrland – Ideaal voor elk seizoen

Het maakt niet uit welk seizoen je van plan bent om een huisje in Västernorrland te huren, er is altijd wel iets spannends te beleven. Verblijf je in één van de vakantiehuizen in Västernorrland tijdens de zomer of herfst? Je kunt er zwemmen, vissen, rijden langs de bergen, golfen, bessen of paddenstoelen plukken en wandelen in het prachtige landschap. Mocht je er voor kiezen een blokhut in Västernorrland te huren tijdens de winter dan kun je gaan langlaufen, skiën, ijsvissen of je gaat op een sneeuwscooter safari. Ieder seizoen biedt avontuur en fun. Kortom: of je nu een zomervakantie in zweden of een wintersportvakantie wilt beleven: een vakantiehuis in Västernorrland biedt diverse mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.

Plan een onvergetelijke gezinsvakantie naar Västernorrland

Een vakantiehuis huren in het noorden van Zweden is ook zeker populair onder de kinderen. Kinderen zullen genieten van een gezinsuitje naar bijvoorbeeld het waterpark Himlabadet waar ze van glijbanen kunnen glijden, kunnen zwemmen in de golven of dobberen in een whirlpool. Het is een zeer uitgebreid waterpark voor jong en oud. Er is zelfs een surfstream, de eerste surfmachine van Europa. Of je neemt de kinderen mee op Sealsafari in Sundsvall archipel of je daagt ze uit in Boda Borg. Hier lossen de kinderen raadsels oftewel quests op en komen door samen te werken steeds een kamer verder. Het gaat hierbij om fysieke en mentale inspanning. Ook een vakantiehuis in Bohuslän biedt diverse mogelijkheden voor een veelzijdige gezinsvakantie in Zweden.  Ga hier bijvoorbeeld kajakvaren met het hele gezin langs de kust. Bohuslän is een waar paradijs voor peddelliefhebbers met haar meren en kanalen.

Maak een overgetelijke wandeltocht in Västernorrland

In Västernorrland is de natuur heel bijzonder. Neem vanuit je vakantiewoning in het noorden van Zweden een bezoek aan het Skuleskogens Nationalpark. Deze regio is beroemd vanwege de Hoge Kust en deze kust stijgt alsmaar door. Nergens ter wereld werd in de ijstijd zoveel land bedekt door ijs als hier. Na de ijstijd veerde het weer op en sindsdien het snelst stijgende land ter wereld, zo’n 8mm per jaar. Het is een avontuur om hier door heen te lopen en de natuur te verkennen. Västernorrland heeft ook gezellige dorpjes en steden langs de prachtige kustlijn voorzien van houten huizen en boerderijen waar je heerlijk door heen wandelt, genietend van de Zweedse cultuur en landschappen. Wil je ook graag de hond meenemen tijdens je wandeltochten in Västernorrland? Dat kan! Bekijk ons aanbod van huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Zweden!

Vind jouw favoriete vakantiehuis in Västernorrland!

Zoals je leest is Västernorrland een fantastische groene vakantiebestemming. Natuurliefhebbers komen hier dan ook niets te kort. Daarnaast kun je hier een onvergetelijke gezinsvakantie beleven. Dus waar wacht je nog op? Bekijk direct welke vakantiehuizen in Västernorrland beschikbaar zijn en boek jouw favoriete vakantiehuis in deze bijzondere vakantiebestemming. De vakantiehuizen in Zweden hebben genoeg ruimte voor de hele familie waarbij je veel privacy behoudt.