Vakantiehuis in Skäne

In Skåne geniet je van de meeste zonuren, prachtige kustlijnen en een zeer divers culinair aanbod. In het binnenland vind je ook vele wandel- en fietsmogelijkheden. Daarnaast is een citytrip naar de bruisende stad Malmö zeker een aanrader! Kortom: Skåne is een erg bijzondere bestemming, waar je zeker een afwisselende vakantie kunt beleven. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit gebied en vind jouw favoriete vakantiehuisje in Skåne!

Vakantiehuis in Skåne

Populaire vakantiehuizen - Skåne

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Skåne

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Skåne

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Skåne

Loading...

Waarom een vakantie boeken naar Skåne?

Het huren van een vakantiehuis in Skåne is een goede start voor een geweldige vakantie! Kom en ervaar de zonnige stranden, gele koolzaadvelden, groene bossen of de stad Malmö. Er zijn ook spannend waterwegen om te gaan vissen op een aantal van de beste visen van de Zweedse wateren. De kust langs de Skåne is vierhonderd kilometer lang en beschikken meestal over prachtige schitterende witte zandstranden. Skåne ligt in de zuidelijkste regio van Zweden en telt de meeste zonuren van Zweden. In de binnenlanden van Skåne vind je kilometers bossen met diverse wandel- en fietsroutes. Boek snel jouw vakantiehuis in Zweden en geniet van deze bijzondere omgeving.

Snuif cultuur tijdens een vakantie in Skåne

Skåne is een regio vol met cultuur, kunst en historie. Deze regio heeft veel schilders, beeldhouders en ambachtslieden groot gebracht. Ieder jaar met Pasen is de eigenaar van de beroemde Konstrundan kamers in Österlen. De keramiek hoofdstad van Zweden ligt in het noordwesten van Skåne. In heel Skåne heb je prachtige uitzichtpunten, bezienswaardigheden en historische locaties. De regio staat bekend om zijn talrijke kastelen, chateaus en landhuizen uit diverse tijdperken. Sommige zijn te bezichtigen en dit is zeker een aanrader. Voor de kinderen is Skåne  Zoo ook een erg populaire activiteit. Geniet van de prachtige omgeving vanuit jouw vakantiehuisje in Skåne.

Wandelen en fietsen vanuit je vakantiehuis in Skåne

De omgeving van Skåne leent zicht uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Laat je onderdompelen in de prachtige natuur die de meest zuidelijke provincie van Zweden te bieden heeft.  In Skåne is weinig hoogteverschil wat het gebied ideaal maakt om recreatief te fietsen. In Skàneleden vind je 1180 aan aangelegde wandelroutes en biedt voor iedereen mogelijkheden. Op deze manier ontdek je de regio in haar puurste vorm. Als je een unieke fietservaring wilt, ga dan railfietsen. Ook wel dressin of trolleyfietsen genoemd. Dit zorgt voor een ervaring die je niet snel zult vergeten. Kom tot rust van alle activiteiten in jouw vakantiehuis in Skåne.

Maak een citytrip naar Malmö

Via de Öresundbrug rijd je zo de stad Malmö in. Vanaf het moment dat je de stad inrijdt zie je het meest bijzondere gebouw van Malmö al liggen, de Turning Torso, een 190 meter hoge toren die zo´n 90 graden draait va beneden naar boven. Het is gelegen in het westelijk havengebied, het meest trendy gebied van Malmö. Het oudste gebouw in Malmö, de St. Petri Kyrka, stamt uit de 14e eeuw. Dit indrukwekkende kerkgebouw is dagelijks geopend en vrij toegankelijk.  Naast alle bijzondere bezienswaardigheden in de stad kan je ook heerlijk winkelen in een van de grootste winkelgebieden van Noord-Europa.  In Emporia kan je alles vinden, van fashion tot interieur design, van sportwinkels tot diverse eetgelegenheid. Het is gelegen in de wijk Hyllie. Kom ´s avonds weer tot rust in je vakantiehuis in Skåne.

Boek een vakantiehuis in Skåne

Genoeg redenen en activiteiten te bedenken om je vakantie te houden in Skåne. Dit prachtige deel van Zweden biedt zoveel aan dat je al genoeg plannen kunt maken voor de volgende vakantie. Er zijn verschillende soorten vakantiehuizen in Zweden te boeken. Met de auto of met het vliegtuig, alles is mogelijk. Kom tot rust in de prachtige natuur van de zuidelijkste provincie van Zweden of zoek de steden op. Alle vakantiehuizen in Skåne zijn met veel liefde en zorg uitgezocht, zodat je een heerlijke vakantie kunt vieren. Wil je de hond meenemen op vakantie naar Skåne? Geen probleem! Jouw huisdier is van harte welkom in een huisdiervriendelijk vakantiehuis in Skåne.

Zoals je leest is Skåne een zeer veelzijdige vakantiebestemming. Je kunt hier namelijk prachtige natuur ontdekken tijdens een avontuurlijke wandel- of fietsvakantie, maar ook bruisende steden zoals Malmö bezoeken. Bekijk direct welke vakantiehuizen in Skåne beschikbaar zijn en boek jouw favoriete vakantiehuisje in deze bijzondere vakantiebestemming.