Vakantiehuis in Fegen

Vier familievakantie in harmonie met de natuur in Fegen. Hier kan zowel groot als klein ontspannen onder de open hemel. Bent u op zoek naar een plek voor een actieve vakantie midden in de natuur? Dan is Fegen in Halland misschien de plaats. De kleine Zweedse stad is omringd door unieke prachtige natuur, die gewoon op je ligt te wachten.

Vakantiehuis in Fegen

Populaire vakantiehuizen - Fegen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Fegen

Loading...

Zuiderlijkste wildernis

Fegen in het waterrijke grensgebied tussen Smaland en Halland wordt ook wel ’de zuidelijkste wildernis’ van het land genoemd. Dicht bij de stad ligt de indrukwekkende Alvhage Wildernis, waar het mogelijk is om een begeleide tour te maken in de unieke, ongerepte natuur.

Met de ontelbare meren is het gebied een voor de hand liggende plaats om te gaan zeilen of kanoën. Als u zin krijgt in een heerlijke duik, zijn er ook veel goede badplaatsen. Ook voor sportvissers is het een waar paradijs met veel goede stekken om de hengel uit te gooien en proberen zalm en andere vissoorten te vangen.

Vakantiehuis in Fegen huren

Vier vakantie in Fegen aan het meer van Fegen in prachtige vakantiehuizen en vakantiewoningen in Halland. Wij hebben veel verschillende typen huizen – kies uit pittoreske, verlaten boerderijen, weelderig ingerichte, luxe huizen, rustieke houten hutten enzovoort. Wij helpen graag een passend huis te vinden. Dat is al een goed begin van de vakantie in Halland. Verblijf comfortabel in Fegen in het zuidwestelijke Zweden in vakantiehuizen van NOVSAOL.