Vakantiehuis in Västerbotten

Bezoek ‘de laatste wildernis van Europa’ in Västerbotten. Adembenemende natuurbelevenissen wachten in één van de meest noordelijke provincies van Zweden. Huur prachtige vakantiehuizen in Västerbotten bij NOVASOL. Hoe je het ook wendt of keert,het avontuur is aanwezig. Zo is Västerbotten in Noord-Zweden. Hier wacht de wildernis in al haar ongerepte schoonheid, naast de spannende Samen-cultuur.

Ferienhäuser Västerbotten

Populaire vakantiehuizen - Västerbotton

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Västerbotton

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Västerbotton

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Västerbotton

Loading...

Unieke natuurbeleving

Te voet, te paard, op de fiets of in de kano. Er zijn vele manieren om de wildernis in Västerbotten te beleven. Bereid je voor op een adembenemende belevenis, in 'de laatste wildernis van Europa' - zoals het gebied ook wel wordt genoemd. Hier kun je wandelen over ruige bergen en indrukwekkende gletsjers, door diepe bossen en langs glinsterende meren met glashelder water.

In de noordelijke provincie ligt Vindfjällen in het grootste natuurreservaat van het land. Björnlandet is het enige nationale park van de provincie met overweldigend wild oerwoud. Bezoek ook de heilige berg Atoklimpen, die een Samisch cultuurreservaat is. Op veel plekken zijn sporen te zien van de Samische leefwijze. In het cultuurhistorisch museum in Umeå, kun je kennis opdoen over de geschiedenis van dit gebied.

Vakantiehuis in Västerbotten huren

Vier vakantie in Västerbotten in het meest noordelijke gedeelte van Zweden in gehuurde vakantiehuizen en vakantiewoningen van NOVASOL. Wij hebben veel verschillende typen vakantiehuizen in Lapland om uit te kiezen – van weelderig ingerichte, luxe huizen tot eenvoudig ingerichte hutten – en we helpen graag met het regelen een accommodatie voor de vakantie. Dat is al een goed begin van de vakantie.