Ontdek de omgeving vanuit een vakantiehuis in Sommen

Boek een vakantie aan het meer Sommen in Smaland. Het prachtige natuurgebied nodigt uit tot een ontspannende familievakantie. Verblijf fantastisch aan het meer Sommen in het zuidelijke Zweden in vakantiehuizen van NOVASOL. Het meer Sommen met glashelder, glinsterend water heeft een grote oppervlakte in het idyllische Smaland. Zowel groot als klein zal genieten van de vakantie aan de oevers van het meer.

Vier vakantie aan het meer Sommen in comfortabele vakantiehuizen en vakantiewoningen van NOVASOL. Wij hebben veel verschillende soorten huizen aan de oever van het meer - kies uit pittoreske, verlaten boerderijen, goed ingerichte, luxe huizen en rustieke houten hutten. Wij helpen u graag met het vinden van een passend huis. Dan is de vakantie in het zuidelijke Zweden al goed begonnen.

Langs het meer Sommen, met de adembenemende scherenkust en de honderden eilanden, zijn veel pittoreske en goed bewaarde dorpen met rood geverfde, houten huizen en sfeer. Hier verwacht men elk moment Michiel, Ida en de Kinderen van Bolderburen tegen te komen.

Rondom het grote meer word het leven in een rustig tempo geleid. Hier zijn heerlijke, kindvriendelijke stranden met speelplaatsen. Het is ook een paradijs voor sportvissers vanwege de vele vissen en tegelijkertijd één van de meest drukke meren van het land. Probeer zelf eens te gaan kanoën. Of misschien wilt u liever gaan varen met de toerboot SS Boxholm uit 1904, die een houtgestookte stoommachine gebruikt.

Ferienhäuser am Sommen

Populaire vakantiehuizen - Sommen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Sommen

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sommen

Loading...