Vakantiehuis in Skovmose

vakantiehuis in Skovmose

Vakantiehuis in Skovmose

Skovmose is niet het meest bekende gebied in Denemarken maar op het eiland Als is het een zeer populaire plek. Met haar mooie stranden en de prachtige natuur is Skovmose, gelegen in het zuiden van Als, een aantrekkelijke vakantiebestemming voor het hele gezin. Vanuit de stad ben je snel bij het schiereiland Kegnæs dat vele recreatiemogelijkheden biedt zoals zwemmen, vissen, zeilen of gewoon lekker ontspannen. Een vakantiehuis in Skovmose is ideaal om te verblijven in deze rustige omgeving. Skovmose telt niet veel inwoners maar in het zomerseizoen zijn er velen die hun intrek nemen in een van de vakantiehuizen op Als.

Populaire vakantiehuizen - Skovmose

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Skovmose

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Skovmose

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Skovmose

Loading...

Vakantie in Skovmose

Er wonen niet veel mensen in de omgeving rond Skovmose. Je kunt hier dus genieten van de stilte en de rust. Het is de ideale vakantiebestemming voor hen die graag even aan de drukte van alledag willen ontsnappen. Je kunt surfen of paardrijden of je hengel uitgooien in een van de vele meren. Vanaf hier is het niet ver naar verschillende plaatsen, aan beide kanten van de Deens-Duitse grens, waar u uw inkopen kunt doen. Je kunt ook een bezoek brengen aan de kastelen Sønderborg Slot en Augustenborg Slot, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Denemarken is tijdens ieder seizoen leuk om naar toe te gaan, dus wat let u om tijdens een latere vakantie terug te vieren en dan elders in het land een vakantiehuis te boeken en net zo veel plezier te hebben als tijdens je vakantie in Skovmose.

Vakantiehuis in Skovmose

NOVASOL heeft dus diverse vakantiehuizen in of in de omgeving van Skovmose. Zit je niet in een vakantiehuis in Skovmose zelf, dan krijgt u zeker de mogelijkheid om het te bezoeken als je elders op het eiland een appartement, bungalow of vakantiehuis heeft geboekt. De rust hier zal u ongetwijfeld goed bevallen.