Vakantiehuis in Mommark

Mommark is een idyllisch, rustig maar toch spannend vissersdorpje op het eiland Als in Zuid-Jutland. Mommark op het eiland Als is een van de bekendste steden in Zuid-Jutland. Hier vind je prachtige natuur en mooie stranden en de omstandigheden om te vissen en te wandelen zijn ideaal. Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker ontspannen. Mommark is slechts een klein stadje op het eiland, maar onze vakantiehuizen in Mommark zijn een goed startpunt voor een onvergetelijke vakantie in Denemarken.

vakantiehuis in Mommark

Populaire vakantiehuizen - Mommark

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Mommark

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Mommark

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Mommark

Loading...

Waarom op vakantie in Mommark?

De prachtige bossen rond Mommark, het strand en de haven zijn populaire bestemmingen. Velen leggen hier aan met hun boot. De omgeving is ook een paradijs voor hengelaars, zij kunnen vissen vanaf de kust of in een van de vele beekjes en meren op het eiland. Het hele jaar door worden er arrangementen voor hengelaars gearrangeerd. De stad en de omgeving hebben echter nog veel meer te bieden. De natuur is werkelijk prachtig en je kunt genieten van het gevarieerde landschap, bijvoorbeeld door een wandeling of een fietstocht te maken.

Ideale vakantie aan zee

Het kleine havenstadje Mommark wordt omringd door prachtige natuur. Vanuit je vakantiehuis in Denemarken in Mommark kun je snel de prachtige stranden van het eiland Als bereiken . Hier kun je lange wandelingen maken, zwemmen in de Oostzee of gewoon in het zand zitten en genieten van de rust en stilte van het eiland tijdens je verblijf in een vakantiewoning in Als.

Genieten in een vakantiehuis in Mommark

De accommodaties geven je de mogelijkheid om deze omgeving goed te ontdekken en een van een heerlijke vakantie in Mommark te genieten. Of je nu een appartement, vakantiehuis of bungalow boekt, het geeft je alle vrijheid om in de ochtend rustig wakker te worden, te ontbijten op een tijdstip dat je dat wenst. Lunchen op een terras, of picknicken en het in je huisje bereidde voedsel tot je te nemen: het is allemaal aan u. Je zult je heel snel thuis voelen hier en na thuiskomst aan je familie, vrienden en kennissen ongetwijfeld ook een vakantie in Mommark aanraden. Uiteraard is ook één van de andere plaatsen op het mooie eiland Als een mogelijkheid. De prachtige zandstranden zijn vanuit alle locaties van het eiland goed te bereiken en je hebt  daar niet veel tijd voor nodig. Zwembroek aan, badhanddoek in de tas en gaan! Vakantie vieren vanuit een vakantiehuis in Mommark zal je positief verrassen.