Vakantiehuis op Kegnæs - Mooiste schiereiland van Als

Kegnæs is een charmant schiereiland dat met de lantong Kegnæs Drej met Als is verbonden. Het is een kleine, vlakke vakantiebestemming dat aan Flensborg Fjord is verbonden. Er zijn verschillende bosgebieden en rietvelden. De kindvriendelijke stranden maakt Kegnæs geschikt voor gezinsvakanties. Droom je ervan om een vakantiehuis op Kegnæs te huren in een rustige omgeving? De meeste vakantiehuizen op Kegnæs liggen in het zuiden van het eiland.

Vakantiehuis op Kegnæs

Populaire vakantiehuizen - Kegnæs

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Kegnæs

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Kegnæs

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Kegnæs

Loading...

Vakantie in de natuur

De natuur in Kegnæs is weelderig en vlak met verschillende bosgebieden. Dus als je houdt van tijd in het groen door te brengen, is een vakantiehuis in Kegnæs perfect voor jou. Er is een ongelooflijk rijk vogelleven op het schiereiland, dus als je op welke manier dan ook geïnteresseerd bent in vogels, dan is Kegnæs ook een relevante bestemming. Een goede manier om het prachtige landschap te ontdekken vanaf je vakantiewoning is met de hele familie te wandelen of te fietsen in de natuur.

Vakantiehuis op Kegnæs

Overnachten vlak bij het strand

Het schiereiland heeft ook een groot aantal goede stranden, waar het water langzaam diep wordt, waardoor ze ongelooflijk kindvriendelijk zijn. Sommige stranden hebben ook badbruggen. Bij Kegnæs is er ook voldoende gelegenheid om verschillende soorten watersporten uit te proberen, zoals windsurfen en speed surfen. Anders is er ook bootverhuur als je Kegnæs vanaf het water wilt ervaren.

Wat te doen in Kegnæs?

  • Bekijk de 18 meter hoge vuurtoren Kegnæs Fyr

  • Doe ene daguitstap naar de Duitse grens, op 60 kilometer van Kegnæs

  • Ontspan op het strand

  • Verschillende watersporten, zoals surfen of zeilen.

Vakantiehuis op Kegnæs huren

De meeste vakantiehuizen op Kegnæs liggen aan de zuidkant van het schiereiland in de steden Vestermark, Sønderby en Østerby, in de buurt van de beste stranden. Met een vakantiehuis op Als bij het water geniet je elke ochtend van een geweldig uitzicht. Wanneer je een vakantiehuis op Kegnæs, of een andere plaats in Denemarken huurt, zul je overweldigd worden door de ongekende vrijheid die je vakantie positief zal beïnvloeden. Hier bepaal je zelf precies hoe je vakantie zal verlopen en welke activiteiten en excursies je gaat doen.