Vakantiehuis in Hasmark strand

Het gezellige Hasmark heeft veel vakantieplezier te bieden aan het hele gezin. Je vindt hier onder andere een van de meest populaire stranden op Funen, dat ten noorden van Hasmark gelegen is. Vanaf een vakantiehuis in Hasmark Strand verblijf je bijna aan het strand en heb je wellicht direct uitzicht op water tijdens je vakantie op Funen.

Hasmark strand

Populaire vakantiehuizen - Hasmark Strand

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Hasmark Strand

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Hasmark Strand

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Hasmark Strand

Loading...

De ideale strandvakantie

Bezoek deze mooie plek in Denemarken, waar je heerlijk kunt zonnebaden en windsurfen. Ondanks het feit dat het kindvriendelijke strand in Hasmark zo populair is, is het niet overbevolkt. Op de lange, rechte kustlijn zijn er veel geweldige stranden. Perfect voor degenen die goede stranden op prijs stellen tijdens hun vakantie in het huis. Je vindt met gemak een plekje om je handdoek neer te leggen en heerlijk van de zon te genieten. Heb je behoefte aan een pauze van de zon en strand? In dat geval is een vakantiehuis in Hasmark een ideale uitvalsbasis voor verschillende dagtochten in de mooie omgeving en de rest van het eiland.

Vakantiehuis in Hasmark

Wat te doen in de omgeving?

In de omgeving van je vakantiehuis in Hasmark is er genoeg te doen. Het is 20 km naar Odense en 7 km naar Otterup. Ten oosten van het gebied is de natuurlijke omgeving natuurgebied Enebærodde en de Odense Fjord, dat is een belangrijke rustplaats voor trekvogels. De kaap is een prachtig natuurgebied met een rijk vogelleven. Bezoek Odense, de geboorteplaats van de Deense dichter Hans Christian Andersen, een moderne en suggestieve stad met een aantal recreatieve activiteiten, zoals muziek en theater.

In dit gebied is fietsen wandelen, vissen en picknicken maken erg populair. In de zomer vindt u een winkel in het vakantiegebied, waar je goederen kunt kopen voor dagelijks gebruik. Er zijn ook goede mogelijkheden om te winkelen in de stad Otterup. Het gebied biedt ook een goed restaurant en geweldige activiteiten voor het hele gezin.

Vakantiehuis in Hasmark huren

Hasmark op Noord-Funen is een populaire en mooie vakantiebestemming met een kindvriendelijk strand en fantastische vakantiehuizen, die direct aan het strand liggen. Een vakantie in een privé vakantiehuis in Hasmark is een goed uitgangspunt voor een gezellige en actieve familievakantie. Via NOVASOL kun je vele, prachtige vakantiehuizen in Funen huren. De meeste vakantiewoningen liggen aan het strand. Wij vinden de vakantiewoning die bij je past. Het enige dat je rest is heerlijk te ontspannen op het terras van je vakantiewoning om Hasmark, met een paar worstjes op de barbecue en het geruis van de golven in de achtergrond.