Vakantiehuis in Assens

Geniet met het hele gezin van een fijne vakantie in Assens, een van de oudste provinciestadjes van Denemarken. Kinderkopjes, statige oude kruidenierswinkels en gevelhuizen. Het charmante Assens is prachtig gelegen aan de westkust van Funen en heeft veel te bieden aan alle vakantiegangers, zowel groot als klein.

Naturupplevelser och vackra Assens på Fyn

Populaire vakantiehuizen - Assens

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Assens

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Assens

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Assens

Loading...

Meerdere dagen genieten met een vakantiehuis in Assens

Ontdek dit deel van Denemarken met een van onze vakantiewoningen in Assens als uitvalsbasis. Bij ons kun je kiezen tussen luxe vakantiewoningen met bubbelbad en zwembad en meer eenvoudig uitgevoerde woningen. Wij bieden je een dak boven het hoofd in deze 800 jaar oude stad en zorgen ervoor dat de accommodatie aan al je wensen voldoet.

Wat is er te doen?

Assens wordt omringd door de kust en een mooi, gevarieerd landschap met weides en bossen. Dit is een deel van de charme van het stadje, waar de frisse zeelucht bijdraagt aan de unieke sfeer. Neem een kijkje in de gezellige jachthaven en bezoek het oude stadscentrum. Er is veel te doen in de omgeving. Je kunt een van de vele musea en galerieën in de stad bezoeken. Bezoek ook de 'miniatuurstad' of een van de burchten en kastelen in de omgeving.