Vakantiehuis in Ristinge

Het stadje Ristinge ligt in het zuiden van het Deense eiland Langeland en is een populaire zomer- en winterbestemming voor een afwisselende vakantie. Ristinge ligt op het smalle eiland Langeland, ten zuiden van de hoofdstad Rudkøbing. Ristinge is een vredig dorpje in Denemarken, waar je heerlijk tot rust kunt komen en even aan de drukte van alledag kunt ontsnappen. De vakantiehuizen in Ristinge zijn ideale vertrekpunten voor tal van activiteiten. Je bent immers nooit ver van het strand of andere bezienswaardigheden. De steile kust van Ristinge Klint en het moerasgebied Ristinge Nor moet je zeker bezoeken tijdens je vakantie in het vakantiehuis in Ristinge.

Vakantiehuis in Ristinge

Populaire vakantiehuizen - Ristinge

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Ristinge

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Ristinge

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Ristinge

Loading...

Vakantie vol natuur

De uitgestrekte bossen worden doorkruist door gemarkeerde wandelpaden, overal zijn kleine en grotere meren, velen van hen hebben zwemplekken met verschillende infrastructuur, natuurlijk kun je er ook in vissen. Op ongeveer 40 km afstand ligt de badplaats Mellbystrand aan de oostkust van Zweden en de havenstad Helsingborg is zeker een bezoek waard. Vanaf de top van de 30 meter hoge klif Ristinge Klint heb je een fantastisch uitzicht op de zuidelijke Langeland en de Zuid-Funen-archipel.

Voor dierenliefhebbers is een bezoek aan de wilde paarden in de buurt van Møn zeker een heel bijzondere ervaring. Bij Klise Nor en bij Dovns Klint grazen kuddes wilde paarden. Dat is een geweldige natuurbelevenis om te zien met het hele gezin.

Dagje naar het strand

Vooral tijdens het warme seizoen is Ristinge een populaire bestemming bij zowel lokale inwoners als toeristen: direct in het dorp vind je een lang en breed zandstrand, dat uitnodigt om te zwemmen, te ontspannen en tot rust te komen tijdens de zomermaanden. Het lange mooie strand bij Ristinge heeft kalm water en is daarom ook de ​​perfecte bestemming voor gezinnen met kinderen, vooral op warme zomerdagen. Direct achter het strand rijst een van de mooiste bezienswaardigheden van het hele eiland op: een klif tot 30 meter hoog.

Vakantiehuis in Ristinge huren

De plaats ligt in een bosrijke omgeving aan het meer, ongeveer 47 km ten noordoosten van Helsingborg aan het Hjelmsjön-meer. Vooral natuurliefhebbers vinden in de vakantiehuizen, appartementen in Langeland in het dorpje Örkelljunga de juiste plek voor hun vakantie.