Vakantiehuis in Picardie

De regio Picardie in het noorden van Frankrijk is een waar vakantieparadijs. Picardie heeft namelijk voor ieder wat wils, voor groot en klein: een fantastische kust aan de Atlantische Oceaan met heerlijke zandstranden en een grote keuze aan bezienswaardigheden. Bekijk imposante Gotische kathedralen, middeleeuwse stadjes en de prachtige natuur vanaf je vakantiehuis in Picardie.

Picardie

Populaire vakantiehuizen - Picardië

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Picardië

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Picardië

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Picardië

Loading...

Midden in de natuur met een vakantiehuis in Picardie

Picardië is een landelijk gebied in Frankrijk. Bezoek daarom het grootste bos van Frankrijk (de Compiègne), het vogelpark van Marquenterre en de ongelooflijke Baai van de Somme, die wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld. Dit 'Little Camargue of the North' is de grootste baai van Frankrijk, is de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan diersoorten in een zorgvuldig bewaard gebleven omgeving. Vogelaars die een vakantiehuis in Frankrijk huren, kunnen een zeldzame zwaan met zwarte hals of de felbegeerde wintertaling zien.

Natuur in Picardie

Aisne, Oise en Somme

Aisne is een rustiek Frans paradijs dat zojuist is ontworpen om het schilderachtige landschap te verkennen en de echte Franse cultuur te ontdekken. De Oise is een ​​regio vol met attracties voor alle leeftijden, zoals Park Asterix. De Somme heeft een bewogen geschiedenis en een charmante cultuur. De fantastische locatie aan zee met zandstranden maakt deze vakantiebestemming ook populair.

Bezienswaardigheden in de buurt

Een vakantiehuis in Picardie is de ideale uitvalsbasis voor een dag cultuur opsnuiven of actief zijn. Breng eens een bezoekje aan het Musée de la Somme. Dit is een voormalige schuilkelder onder de Basiliek van Albert. Bekijk hoe het leven in de loopgraven was tijdens de Eerste Wereldoorlog. De kathedraal van Amiens is ook zeker de moeite waard. Deze gotische kathedraal is beschilderd. Aan de Quai Bélu, een zijarm van de Somme, vormen de kleurrijke huizen een mooi straatbeeld.

In Somme kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. Hier vind je een schitterend natuurreservaat waar vele bijzondere vogels neerstrijken. Ook kan je hier het geluk hebben om zeehonden te zien.

Vind jouw vakantiehuis in Picardie

Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen in jouw vakantiehuis bij Picardie. De vakantiehuizen liggen op een niet al te grote afstand van Nederland. Het is dus ook goed mogelijk om een weekendje Frankrijk door te brengen in een vakantiehuis.