Vakantiehuis in Île-de-France

De regio Île-de-France is veel meer dan alleen een uitgestrekt stedelijk gebied, dat vergelijkbaar is met het gebied rond Parijs. In architectuur is Parijs moeilijk te verslaan, maar in de regio is er nog meer te zien vanaf je vakantiehuis in Île-de-France. Parijs is dus niet het enige interessante dat deze omgeving te bieden heeft. Hier vind je namelijk ook bossen  (bijvoorbeeld in Fontainebleau) prachtige kastelen (bijv Vaux-le-Vicomte), grote parken en romantische tuinen, oude kloosters en een groot regionaal natuurpark.

Vakantiehuis in Île-de-France

Populaire vakantiehuizen - Île-de-France

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Île-de-France

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Île-de-France

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Île-de-France

Loading...

Wat te doe in Île-de-France?

Bij een bezoek aan Ile-de-France heb je de mogelijkheid om het fantastische Malmaison Slot te bezichtigen, waar Napoleon en Joséphine Bonaparte hebben gewoond. Het slot, dat vandaag de dag als museum in gebruik is, wordt omgeven door een 60.000 km2 groot park. 

Een absolute must is Disneyland Parijs. Het pretpark ligt ten oosten van de Franse hoofdstad en is een van de belangrijkste toeristische trekpleisters in Frankrijk.

Parijs binnen handbereik

Maar natuurlijk is dit ook de ideale kans om de stad Parijs te bezoeken vanaf je vakantiewoning in Frankrijk. Je geniet dan van de rust van je vakantiehuis in het buitengebied, en kunt dan de drukte van de lichtstad desgewenst opzoeken. Parijs is de stad van de romantiek, met de Eiffeltoren, Quartier Latin, de Champs Elysées, het Louvre en nog zoveel andere meer en minder bekende bezienswaardigheden. Aan één dag heb je hier zeker niet genoeg. Vind je het geen probleem om vanuit jouw vakantiehuis een stukje per auto of openbaar vervoer te reizen, dan is een vakantiehuis in Ile-de-France zeker een optie voor je.

Ontdek de omgeving vanaf je vakantiehuis in Île-de-France

Ons aanbod aan vakantiehuisjes in Ile-de-France is enorm, van de luxueuze villa in het bos van Montmorency tot het traditionele huisje in het hart van de Chevreuse-vallei. Onze panden in dit gebied zijn ideaal voor het ontdekken van het westen van de regio, waaronder Versailles, Enghien-les-Bains,L'Isle-Adam, de moderne stad Saint-Quentin-en-Yvelines, en het huis van Claude Monet in Giverny.