Vakantiehuis in de Cevennen

De Cevennen staat met recht bekend om zijn natuur. De verschillende grotten, valleien en oude gebouwen (Pont du Gard of Château de Portes) trekken elk jaar verschillende rustzoekers aan. Vooral wandelaars hebben baat met een vakantiehuis in de Cevennen. Met een vakantiewoning in Frankrijk midden in deze regio sta je als snel met je wandelschoenen tussen de bomen.

Cevennes

Populaire vakantiehuizen - Cevennen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Cevennen

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Cevennen

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Cevennen

Loading...

Vakantiehuis midden in de Franse natuur

Met zijn diversiteit biedt de Cevennen een compleet scala aan natuurlijke en agrarische landschappen. Wandel vanaf je vakantiehuis in de Cevennen door de bergen van het UNESCO Nationale Park le Cevennes. Wandelpaden zijn er ontelbaar en er zijn schattige terrassen. Een dagje Cevennes heeft iets magisch, dankzij het natuurlijke decor dat het je te bieden heeft.

Meer Camboux

Als je een dag lekker wilt luieren met de kinderen, ga dan zonder aarzelen naar het meer Camboux. Daar kun je genieten van een strand, maar ook van een recreatiecentrum voor een verscheidenheid aan wateractiviteiten (kanoën, waterfietsen, paddle ...).

Cirque de Navacelles

Deze kloof van 30 meter is geweldig, zowel voor wandelen als voor het uitzicht! Merk op dat de laatste ook een UNESCO-werelderfgoed is.

Grotten om te bezoeken

Door een vakantiehuis in de Cevennen te boeken , ontdekt u ook enkele van de mooiste grotten van Europa. Net als zijn oppervlakte rijkdom, zul je verrast worden door zoveel schoonheid onder de grond. Als je wilt, bezoekt u een of meer van de volgende grotten.

  • Grot van Dargilan (Meyrueis)

  • Grot van Trabuc (Mialet)

  • Grot van Demoiselles (Saint Bauzille de Putois)

  • Cave Aven Marzal (Saint Remeze)

  • Grot van de Cocalière (Courry)

  • Grot van de salamander (Mejannes le Clap)

  • Grot van de Aven d'Orgnac (Orgnac l'Aven)