Vakantiehuis in Maratea

Dankzij zijn pittoreske landschappen en bergachtige landschappen en zijn artistieke en historische kenmerken, is deze toeristische bestemming een van de belangrijkste in de regio. Het heeft de bijnaam "Parel van de Tyrrheense Zee". Maratea is een knus stadje waar altijd wat te beleven valt! Met een vakantiehuis in Maratea geniet je van een vakantie in Italië zonder toeristen.

Vakantiehuis in Maratea aan de haven

Populaire vakantiehuizen - Maratea

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Maratea

Loading...

Is Maratea de moeite waard voor een vakantie in Italië?

Ja! Maratea strekt zich uit over 32 km aan de kust en kijkt uit over de Tyrrheense Zee. Het heeft prachtige achtergronden en grotten waar oude prehistorische vondsten zijn gevonden. Het wordt ook "Stad van de 44 kerken" genoemd, juist vanwege het aantal kerken, kapellen en kloosters dat het bevat. Maratea biedt vele artistieke en natuurlijke schoonheden, culturele voorstellen, talrijke accommodatiefaciliteiten, waardoor het in staat is om veel toeristen aan te trekken.

Maratea staat op een heuvel en is vooral bekend van het beeld van Jezus op de top van de Monte San Biagio. Het beeld zelf is 21 meter hoog. Hiermee is het het grootste Christusbeeld, op die van Rio de Janeiro na dan.

Christusbeeld op Maratea

Verrassend Maratea - zon en strand

De verrassend mooie bestemming met nog relatief rustige stranden. Het is een favoriete vakantiebestemming van de Italianen zelf. Veel buitenlandse toeristen tref je hier nog niet. De kustplaats staat bekend om grote rotsen die de verschillende baaien van elkaar scheiden.Het strand Marina di Maratea is een klein strandje die ontzettend populair is. Er is vrijwel geen wind, wat leidt tot hoge temperaturen! Er hangt een prettige sfeer, wat ideaal is voor vakantiegangers die niet van toeristische stranden houden.

uitzicht op zee in Maratea

Jouw vakantiehuis in Maratea

Maak je klaar om te verblijven in een vakantiehuis in Italië waar je je thuis zult voelen. Je bent vrij om elk detail van je verblijf in alle vrijheid te plannen, om in alle rust te genieten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de lokale gerechten uit de regio in een van de restaurants te proeven, of je  diner zelf bereiden zonder je vakantiehuis in Maratea te verlaten. Je hebt volledige keuzevrijheid voor je volgende vakantie in Basilicata.