search

Vakantiehuis op Langeland

Wil je graag op vakantie naar Denemarken, maar weet je niet zo goed naar welk gebied? Wellicht is het eiland Langeland dan wat voor jou! Op dit eiland vindt je een prachtige kustlijnen en sprookjesachtige landhuizen. Dit gebied biedt dan ook  vele bijzondere en interessante plekken die je vanuit je vakantiehuis eenvoudig kunt bezoeken! Wanneer je dit eiland bezoekt in de zomer is het Langeland festival een echte aanrader! Kom van alles te weten over dit gebied en vind jouw favoriete vakantiehuis op Langeland!

Ontdek Langeland vanuit je vakantiehuis

Langeland is een heerlijke bestemming voor avonturiers! Op dit bijzondere eiland zijn er namelijk tal van activiteiten te beleven waarbij je zintuigen op de proef gesteld worden. Maak vanuit je vakantiehuis in Denemarken een ritje door dit schilderachtige eiland en waan je in een sprookje wanneer je langs de dromerige kastelen en landhuizen rijdt.  Wil je juist één zijn met de natuur? Geniet dan van een visvakantie in één van onze vakantiehuizen op Langeland.  Maar het eiland heeft nog veel meer te bieden. Het eiland staat bekend om haar muziek, kunst en cultuur. Het is dan ook een echte aanrader om een bezoek te brengen aan het Langeland festival. Ontdek alle mogelijkheden vanuit je vakantiehuis  in Denemarken!

Vakantiehuis op Langeland

Aanschouw de prachtige flora en fauna van Langeland

Dit eiland is een perfecte bestemming voor een wandelvakantie.  Door de schitterende omgeving met mooie stranden, weelderige bossen en een grote verscheidenheid aan dieren zul je een heerlijke vakantie in Denemarken beleven. Bewonder ook zeker de wilde paarden, deze prachtige dieren weten zich te redden zonder enige hulp van de mens! Een vakantie in Langeland is ook voor een gezinsvakantie een uitstekende bestemming. Hier kun je de hele zomervakantie doorbrengen zonder dat de kinderen zich gaan vervelen! De standen hebben fijn zand en de zee is ondiep, waardoor  kinderen veilig kunnen spelen en spetteren.  Alle bijzondere plekjes op Langeland bezoek je gemakkelijk vanuit je vakantiehuis in Denemarken.

Onderneem deze activiteiten vanuit je vakantiehuis op Langeland!

  • 1.  Funen:Kom erachter waarom Funen ‘sprookjeseiland’ genoemd wordt.  Het heeft meer dan 120 kastelen, pittoreske haventjes, schilderachtige stadjes en een schitterend landschap.  Ervaar het mooie contrast van de blauwe lucht, groene bossen en schitterende gele koolzaadvelden.
  • 2. Odense:Met de winkels, restaurants, theaters en bioscopen hoef je je niet te vervelen . Je zult deze faciliteiten buiten Odense niet tegenkomen.  Je kunt hier gemakkelijk naartoe vanuit je vakantiehuis in Langeland.
  • 3. Koude Oorlogmuseum:  Ben je op vakantie met je kinderen, dan zullen ze het Koude Oorlogmuseum als een leuke en leerzame dag ervaren.  Bekijk de binnenkant van een onderzeeër en ga achter het stuur zitten van een terreinwagen!
Vakantiehuis op Langeland

Waai uit aan de eindeloze kustlijn van Langeland

Als je een vakantiehuisje huurt op dit eiland is het een aanrader om heerlijk langs het strand te wandelen, Langeland heeft namelijk een kustlijn van maarliefst 140 km! Wil je ook graag de hond meenemen tijdens deze wandeltochten? Geen probleem! Bekijk dan ons aanbod van huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Denemarken. Heb je meer interesse in een visvakantie?  Het hele jaar door zijn er in Langeland uitstekende mogelijkheden om de vissen te vangen. Er wordt hier onder andere kabeljauw en platvis gevangen. Kijk eens naar onze speciale vissershuizen in Denemarken.

Vind jouw favoriete vakantiehuis in Langeland!

Zoals je leest beschikt Langeland over prachtige natuurgebieden en dingen om te zien of doen. Dus waar wacht je nog op? Bekijk direct welke vakantiehuizen in Langeland beschikbaar zijn en boek jouw favoriete vakantiehuis in deze bijzondere vakantiebestemming, zonder boekingskosten. Wil je nog meer tips voor een vakantie in Denemarken? Bekijk dan eens onze pagina’s over Limfjord of Noord-Jutland.