search

Verblijf in een van de prachtige vakantiehuizen in Spodsbjerg

Wilt u even aan de drukte van alledag ontsnappen? Kom dan naar Spodsbjerg op het eiland Langeland. Een oase van rust in Denemarken. Boek nu een van de mooie vakantiehuizen van NOVASOL.

 

Spodsbjerg is een klein, gezellig plaatsje op het eiland Langeland, een uitstekende vakantiebestemming voor het hele gezin. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft om van een heerlijke vakantie te genieten en nog veel meer.

Bij NOVASOL beschikken we over prachtige vakantiehuizen in Spodsbjerg, die ook wel bekend staat als een van de mooiste vakantiegebieden in Denemarken. Boek een van onze vakantiewoningen en wij verzekeren u dat u onbekommerd van zon, zee en strand kunt genieten.

De haven van Spodsbjerg is de plek waar alle inwoners zich verzamelen om elkaar van het lokale nieuws op de hoogte te stellen. U kunt hier ook terecht voor een hapje eten of een lekker ijsje. Ten zuiden van het plaatsje ligt een kindvriendelijk strand en de hengelaars kunnen hun hengel uitgooien in een groot meer.

Kortom, dit is een mooie vakantiebestemming voor iedereen die op zoek is naar een rustige plek om lekker te kunnen ontspannen. NOVASOL heeft door de jaren heen vele vakantiegangers geholpen met het vinden de ideale accommodatie. Wij hopen hetzelfde voor u te kunnen doen.