search

Huur een vakantiehuis in Hummingen

Geniet met het hele gezin van een vakantie in Hummingen, een van de mooiste vakantiegebieden in Denemarken. Boek een van de mooie en goedkope vakantiehuizen van NOVASOL in Hummingen. Bent u op zoek naar een plek om ontspannen uw vakantie door te brengen met het hele gezin? Dan is Hummingen op het eiland Lolland een uitstekende vakantiebestemming.

Luxe ingerichte vakantiehuizen of vakantiewoningen in een eenvoudige uitvoering? NOVASOL heeft vakantiewoningen in alle soorten en maten in Hummingen. Wij vinden de accommodatie die bij u past, zodat u onbekommerd deze mooie plek in Denemarken kunt ontdekken.

Hummingen ligt aan de zuidkust van Lolland. Hier kunt u een paar mooie kindvriendelijke stranden vinden. Op het strand, waar het zand wit en fijn is, wappert de blauwe vlag, een teken dat het strand veilig en het zwemwater schoon is. Wilt u liever vissen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, zowel vanaf de kust als vanuit de zee.

Maak een mooie fietstocht op het platte eiland of maak een wandeling langs een van de vele wandelroutes. Er zijn op het eiland vele attracties en bezienswaardigheden te vinden, onder andere Knuthenborg Safaripark en Landgoed Pederstrup maar ook het oude provinciestadje Maribo is een bezoekje waard. Kortom, een vakantie om nooit te vergeten.