search

Vakantiehuis in Hummingen

Geniet met het hele gezin van een vakantie in Hummingen, een van de mooiste vakantiegebieden in Denemarken. Boek een van de mooie en goedkope vakantiehuizen in Lolland en geniet van de stad. Bent u op zoek naar een plek om ontspannen uw vakantie door te brengen met het hele gezin? Dan is Hummingen op het eiland Lolland een uitstekende vakantiebestemming.

Vakantiehuis in Hummingen

 

Veelzijdige kust

Hummingen ligt aan de zuidkust van Lolland. Hier vind je een paar mooie kindvriendelijke stranden. Op het strand, waar het zand wit en fijn is, wappert de blauwe vlag, een teken dat het strand veilig en het zwemwater schoon is. Wilt je liever vissen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, zowel vanaf de kust als vanuit de zee.

 

Wat te doen in de omgeving?

Maak een mooie fietstocht op het platte eiland of maak een wandeling langs een van de vele wandelroutes. Er zijn op het eiland vele attracties en bezienswaardigheden te vinden, onder andere Knuthenborg Safaripark en Landgoed Pederstrup maar ook het oude provinciestadje Maribo is een bezoekje waard. Kortom, een vakantie om nooit te vergeten.