search

Een vakantiehuis in Picardie huren

De regio Picardie in het noorden van Frankrijk is een waar vakantieparadijs. Bij NOVASOL kan je vakantiehuizen in Picardie huren, die je de perfecte basis voor jouw vakantie geven. Picardie heeft alles: een fantastische kust aan de Atlantische Oceaan met heerlijke zandstranden, een grote keuze aan bezienswaardigheden, zoals imposante Gotische kathedralen, middeleeuwse stadjes en een prachtige natuur.

Jouw vakantie in Frankrijk begint bij NOVASOL vakantiehuizen. Huur een van onze mooie vakantiehuizen in Picardie en schep daarmee een ideale basis voor een geslaagde vakantie. Ons aanbod aan vakantiewoningen en appartementen in Frankrijk is groot, dus het zal niet moeilijk zijn een huis te vinden dat aan jouw wensen voldoet.

Picardie heeft voor ieder wat wils, voor groot en klein. Bezoek bijvoorbeeld het Parc Astérix in het zuiden van deze regio - een gegarandeerd succes bij jouw kinderen. In Somme kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. Hier vind je een schitterend natuurreservaat waar vele bijzondere vogels neerstrijken. Ook kan je hier het geluk hebben om zeehonden te zien.

Vakantie in Picardie

Een vakantiehuis in Picardie is de ideale uitvalsbasis voor een dag cultuur opsnuiven of actief zijn. Breng eens een bezoekje aan het Musée de la Somme. Dit is een voormalige schuilkelder onder de Basiliek van Albert. Bekijk hoe het leven in de loopgraven was tijdens de Eerste Wereldoorlog. De kathedraal van Amiens is ook zeker de moeite waard. Deze gotische kathedraal is beschilderd. Aan de Quai Bélu, een zijarm van de Somme, vormen de kleurrijke huizen een mooi straatbeeld.

Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen in jouw vakantiehuis bij Picardie. Kies voor een vakantiehuis of appartement met privé of gedeeld zwembad. Plof neer op jouw eigen terras en breng de dag door bij het zwembad. Jouw kinderen kunnen zich hier heel de dag vermaken terwijl je zelf dat spannende boek uit leest.

De vakantiehuizen in Picardie liggen op een niet al te grote afstand van Nederland. Het is dus ook goed mogelijk om een weekendje Frankrijk door te brengen in een vakantiehuis van NOVASOL vakantiehuizen. 

Vind jouw vakantiehuis in Picardie

Je kan snel en gemakkelijk een zomerhuis in Europa vinden bij NOVASOL Vakantiehuizen. Je kan 24 uur per dag online in ons aanbod zoeken of contact opnemen met een van onze vakbekwame reisconsulenten, die je graag zal adviseren met tips en goede raad voor jouw vakantie.