search

Vakantiehuis op de Cycladen

De cycladen zijn een eilandengroep, waar je een afwisselende vakantie in Griekenland kunt doorbrengen. De eilanden zijn bekend vanwege de unieke stranden, de prachtige architectuur met witte en blauwe elementen, de heerlijke lokale gerechten, de aanstekelijke volksmuziek en de gastvrije bevolking.

Cycladen

 

De Cycladen eilanden

Adros

Adros is een van de grootste eilanden van de Cycladen en bevindt zich op maar twee uur reizen van Athene. Het eiland beschikt over uitgestrekte zandstranden, mooie dorpen en een aangename sfeer.

Batsi

De meest populaire plaats aan de kust is Batsi. Hier vindt u tal van restaurants en enkele bars.

Syros

De vele stranden op het eiland Syros zijn zeer geschikt voor een ontspannen dag aan zee. Vári, Fionikas, Galissas, Kini en Poseidonia zijn slechs enkele voorbeelden van uitnodigende stranden op Syros. Tijdens een wandeling door de smalle straatjes van het idyllische sorp Ano Syros komt u langs karakteristieke witte huizen. Probeer ook de zoete lekkernijen halva en loukoumia.

Naxos

Op het eiland Naxos vindt u hoge bergtoppen, groene valleien en prachtige zandstranden. Het eiland Naxos verrast met veel contrasten.

Sifnos

Op het eiland Sifnos heerst een rustige en bijzonder aangename sfeer. Hier kunt u tijdens het duiken of snorkelen genieten van de schitterende onderwaterwereld. De kleurrijke keramische kunstwerken die op het eiland Sifnos worden verkocht zijn een mooi souvenir.