search

Vakantiehuis aan het Gardameer

Het Gardameer heeft een hoge factor vakantiegenot! Het Gardameer ligt tussen de regio’s Lombardije en Veneto en is het grootste meer van het land met een oppervlakte van 370 vierkante kilometer. Het meer heeft een lengte van meer dan 50 kilometer en op het breedste punt is het 17 kilometer van de ene kust naar de andere. Het is een gletsjermeer en wordt geflankeerd door een bergachtig landschap met vele olijf- en citroengaarden. Een typische Italiaanse vakantie dus! Met een vakantiehuis aan het Gardameer verblijf je aan het azuurblauwe water met daaromheen een heleboel schilderachtige dorpjes en stranden.

Gardameer uitzicht

 

3 redenen om een vakantiehuis aan het Gardameer te huren

  1. Vakantiehuis gemakkelijk te bereiken met de auto
  2. Talloze stranden
  3. Kindvriendelijke vakantiebestemming in Italië
Gardameer

 

Wat te doen aan het Gardameer?

Het Gardameer is het grootste meer van Italië en hier kun je verschillende watersporten uitoefenen. Maar ook wandelen, fietsen en golfen is heel goed mogelijk in de omgeving van het Gardameer. Neem je eigen fietsen of golfuitrusting mee naar het vakantiehuisje bij het Gardameer en je kunt gaan wanneer je wilt.

  • Bezoek Gardaland
  • Doe een vespa tour
  • Ga duiken in het Gardameer

 

Actief en sporten

Bekijk het Gardameer ook eens van bovenaf. Vanaf de Monte Baldo zie je het volledige meer liggen en ervaar je hoe groot en mooi het is. Het is ook de moeite waard om eens helemaal om het meer heen te rijden met de auto vanaf je vakantiehuis. Sla af naar verschillende dorpjes en ervaar het Italiaanse leven hier. Als je van stevige wandelingen houdt, dan kun je langs de oevers van het meer wandelen. Anders zijn er natuurlijk de heerlijke stranden, waarvandaan je een verfrissende duik in het meer kunt nemen.

 

Jouw vakantiehuis aan het Gardameer

Bij het appartement aan het Gardameer is het heerlijk toeven op het terras met uitzicht op het meer. Wacht dus niet langer en boek nu het perfecte vakantiehuis en laat de voorpret beginnen. Kies daarom een vakantiehuis die aan jouw wensen voldoet om een perfecte vakantie in Italië te krijgen. NOVASOL heeft vakantiewoningen met een hoog luxegehalte, maar ook eenvoudige huizen. Je hoeft alleen te kiezen wat het beste bij je past. Als je centraal in het gebied verblijft, heb je de mogelijkheid om het Gardameer van heel dichtbij mee te maken en al zijn heerlijkheden te proeven.