search

Vakantiehuis huren in Idre

Vier een actieve vakantie bij Idre Fjäll in vakantiehuizen van NOVASOL. Zowel ’s zomers als ’s winters is er iets te doen in het populaire, natuurrijke vakantiegebied Idre Fjäll in Zweden. De verschillende activiteiten staan als het ware in de rij, als u Idre Fjäll in het noordelijke Dalarna bezoekt – ongeacht het jaargetijde. Het bekende skigebied is ook een prachtige plek om zomervakantie te vieren voor het hele gezin.

Bij NOVASOL regelen wij een dak boven uw hoofd tijdens de vakantie bij Idre Fjäll in Zweden. Wij hebben veel verschillende typen vakantiehuizen en vakantiewoningen om uit te kiezen – al naar gelang uw voorkeur. Wij durven wel te beloven, dat we ook een huis hebben, dat bij uw wensen past.

In de winter suizen enthousiaste skiërs van de pisten af bij Idre Fjäll in Dalarna. In de zomer bestaat er de mogelijkheid om van de natuur in al zijn volle zomerse pracht te genieten. De berg is omringd door bos en water, die bijna onvoorstelbare mogelijkheden bieden voor diegene, die graag een actieve vakantie willen vieren. Hier kunt u onder andere een wandeling over de berg en door de bossen maken, op eigen houtje of met een gids.

Door de stad bij de berg loopt het riviertje Østerdal, dat met haar visbestand populair is onder sportvissers. Ook kanoën op het heldere water van de rivier, is een zeer gebruikt verschijnsel. In het gebied vindt u bovendien het nationale park Fulufjället, waar onder andere de hoogste waterval van Zweden te zien is – de 125 meter hoge Njupeskär.