Vakantiehuis huren in Sälen

Sälen in Zweden lokt met haar unieke natuur. ’s Winters of ’s zomers is het de perfecte reisbestemming voor het hele gezin. Bij NOVASOL hebben wij vele prachtige vakantiehuizen te huur in Sälen. Skischoenen of wandelschoenen. Het bergachtige Sälen dicht bij de Noorse grens is dé plek, als u een actieve familievakantie wilt vieren – ongeacht het jaargetijde. Het populaire skigebied is ook een zeer goede keuze om zomervakantie te vieren.

Huur vakantiehuizen en vakantiewoningen bij NOVASOL voor de bergvakantie in Zweden. Wij durven wel te beloven dat het een leuke vakantie wordt, als wij u een dak boven het hoofd bieden in Sälen, dat in de regio, Dalarna ligt. Wij hebben zowel verlaten boerderijen, luxe huizen als ook hutten - al naar gelang uw wensen.

Meer dan 200 km gemarkeerde wandelpaden inspireren tot wandelen, als u Sälen bezoekt in de zomerperiode. Maak ook eens een boottocht op de Västerdal rivier, waar visliefhebbers ideale mogelijkheden hebben om het avondeten te vangen.

Onze huizen liggen temidden van het natuurgebied, dat ook ervoor zorgt, dat u hier frisse, schone lucht diep kunt inademen. Hier vindt u bulderende watervallen, bijvoorbeeld de grootste van het land – Njupeskär van 93 meter hoog. In het nabij gelegen nationaal park Fulufjället kunt u een safari met gids proberen. Er is een grote kans dat u dieren zoals elanden en bevers te zien krijgt. Bezoek ook een oude berghut en bekijk hoe men vroeger in dit gebied leefde. Kortom, de mogelijkheden zijn talrijk.

Ferienhäuser inmitten Sälen

Populaire vakantiehuizen - Sälen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Sälen

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Sälen

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sälen

Loading...