Vakantiehuis huren in Karlskrona

In het prachtige Karlskrona is de geschiedenis nabij. De oude stad in het zuidelijke Zweden lokt met spannende cultuur, gedenktekens en prachtige zomerhuizen. Vier vakantie in Karlskrona in vakantiehuizen van NOVASOL. Karlskrona is een levend geschiedenisboek – een heel mooi boek bovendien. De oude marinestad aan de Oostzee heeft haar eigen charme met de marinebasis en goed bewaarde oude vestingen en huizen, een fantastische scherenkust en eindeloze bossen net buiten de stadsgrens.

Ferie I Karlskrona

Populaire vakantiehuizen - Karlskrona

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Karlskrona

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Karlskrona

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Karlskrona

Loading...

Vakantiehuis in Karlskrona huren

Als er plannen zijn om in Zweden vakantie te vieren, is Karlskrona aan de oostkust een overweging waard. Bij NOVASOL hebben we veel prachtige vakantiehuizen en vakantiewoningen te huur in de stad, die één van de mooiste ontmoetingsplaatsen van de Oostzee is. Wij hebben alle soorten huizen in het gebied – de keuze is geheel aan u, een luxe huis of een huis met een meer eenvoudige inrichting.

Karlskrona, dat de grootste stad van Blekinge is, staat sinds 1998 op de lijst van het Werelderfgoed van de Unesco, vanwege het goed bewaarde oude stadscentrum. De stad bestaat uit de wijken Stumholmen en Trossö met de prachtige Stortoget en is omringd door de scherenkust. Hier wemelt het van prachtige oude gebouwen en van hieruit kunt u boottochten maken.

De Zuid-Zweedse stad heeft het aangename voordeel van een kuststad: het is nooit ver naar het dichtstbijzijnde strand, waar u kunt ontspannen. Bezoek ook attracties zoals de vesting Kungsholms Fort, Barnans Gård, het evenementencentrum Boda Borg en het natuurreservaat.