Vakantiehuis in Ronneby

Neem het hele gezin mee naar de natuurparel Ronneby in Zweden. Als de vakantie in het buitenland gevierd moet worden – dan is Ronneby een vanzelfsprekende reisbestemming. Met de Sontbrug kunt u de hele weg zelf rijden om naar deze Zweedse natuurparel te komen. De  vakantiehuisjes in Ronneby worden verhuurd in de regio Blekinge Zweden in het uiterste zuid-oostelijke kust van het land op de Oostzee. Het is een mooi gebied en belooft veel variatie en veel natuur.

Ronneby

Populaire vakantiehuizen - Ronneby

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Ronneby

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Ronneby

Loading...

Wat te doen in Ronneby?

De geschiedenis is lang en bloedig in Ronneby, dat met haar ligging in de regio Blekinge ooit Deens was. De geschiedenis is het duidelijkst voelbaar in de pittoreske oude wijk, Bergslagen, met de kronkelige straten en mooie oude huizen. Bezoek ook Heliga Kors Kyrka uit het einde van de 12de eeuw.

Ook de natuur is dichtbij in de populaire stad, waar het park Bruunspark met de majestueuze loofbomen, wandelpaden en oude kuurhotels, zelfs internationale prijzen heeft gewonnen. Ten noorden van de stad vind je grote bosgebieden met meren, waar het heldere water zowel voor zwemmen als ook voor vissen geschikt is.

Je vakantiehuis in Ronneby biedt in de zomer zowel zwemmen op het strand van het meer Ävesjön als prachtige excursiemogelijkheden in het landschap gevormd door prachtige bossen. Je zult hier genieten van het milde klimaat en de groene vegetatie.

Vakantiehuis in Ronneby huren

Bij NOVASOL bieden wij aantrekkelijke vakantiehuizen te huur aan in prachtig Ronneby. Bij NOVASOL willen we graag helpen bij de planning van de perfecte vakantie in Ronneby. Wij hebben vele prachtige vakantiehuizen en vakantiewoningen in Blekinge te huur in het gebied. Ongeacht of de voorkeur luxe of een meer eenvoudige inrichting is; wij hebben zeker iets in je smaak en budget.