Vakantiehuis in Idre

In het mooie Idre , gelegen in de gemeente Älvdalen, beleef je zowel in de zomer als in de winter een actieve vakantie. Vier een actieve vakantie bij Idre Fjäll in vakantiehuizen van NOVASOL. Zowel ’s zomers als ’s winters is er iets te doen in het populaire, natuurrijke vakantiegebied Idre Fjäll in Zweden. De verschillende activiteiten staan als het ware in de rij, als je Idre Fjäll in het noordelijke Dalarna bezoekt – ongeacht het jaargetijde. Het bekende skigebied is ook een prachtige plek om zomervakantie in een vakantiehuis in Idre te vieren met het hele gezin.

Idre

Populaire vakantiehuizen - Idre

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Idre

Loading...

Wat te doen in de buurt?

In de winter suizen enthousiaste skiërs van de pisten af bij Idre in Dalarna. In de zomer bestaat er ook de mogelijkheid om van de natuur in al zijn volle zomerse pracht te genieten. De berg is omringd door bos en water, die bijna onvoorstelbare mogelijkheden bieden voor diegene die graag een actieve vakantie willen vieren. Hier kun je onder andere een wandeling over de berg en door de bossen maken, op eigen houtje of met een gids.

Door de stad bij de berg loopt het riviertje Ôsterdal, dat met haar visbestand populair is onder sportvissers. Ook kanoën op het heldere water van de rivier, is een zeer gebruikt verschijnsel. In het gebied vindt u bovendien het nationale park Fulufjället, waar onder andere de hoogste waterval van Zweden te zien is – de 125 meter hoge Njupeskär.

Vakantiehuis in Idre

Bij NOVASOL regelen wij een accommodatie tijdens de vakantie bij Idre Fjäll in Zweden. Wij hebben veel verschillende typen vakantiehuizen en vakantiewoningen in Dalarna om uit te kiezen. Wij beloven dat we ook een huis hebben dat bij je wensen past. Veel van onze vakantiehuisjes in Idre en de omgeving zijn echte berghutten, veel met een sauna en een prachtig uitzicht op de bergen.