Vakantiehuis in Örkelljunga

De oorsprong van het stadje Örkelljunga dateert uit de Middeleeuwen. Meerdere keren was de regio rond de stad het toneel van historische conflicten en veldslagen. Bezoek Örkelljunga in Zweden en ga op vakantie in de natuur. Open landschap en dichtbegroeide bossen. Beiden kun je vinden in Örkelljunga in het noordwesten van Skane. Hier vind je zowel rust als ook vele mogelijkheden om de wonderbaarlijk mooie natuur met het hele gezin te ontdekken. Een vakantiehuis in Örkelljunga is daarmee een populaire vakantiebestemming voor jong en oud.

Ferie i Sverige

Populaire vakantiehuizen - Örkelljunga

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Örkelljunga

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Örkelljunga

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Örkelljunga

Loading...

Avontuur in de Zweedse natuur

Het prachtige landschap van Zuid-Zweden trekt elk jaar veel natuurliefhebbers. De natuur is zeer gevarieerd en varieert van kustlandschappen met strand en rotsen tot bossen en meren. Wie wil het perspectief een stukje wil veranderen, is een reis met kano of kajak aanbevolen. Fietsen, kano's en kajaks kunnen worden gehuurd in Örkelljunga, maar ook in veel van de omliggende dorpen. Ontdek het landschap vanuit je vakantiehuis in Örkelljunga en ervaar je eigen avontuur.

Wat te doen in de omgeving?

Örkelljunga is dé plek, ongeacht of de vakantie in de ligstoel met een goed boek doorgebracht moet worden, of actiever met verschillende buitenactiviteiten of op jacht naar de vele bezienswaardigheden die de omgeving rijk is. Geniet van de Zweedse zomerzon en ga zwemmen, vissen of wandelen in de natuur. In de zomermaanden staat de regio bekend om de vele stranden en zwemmen bij de vele meren en de nabijgelegen kust van de Baltische Zee.

Rondom de stad zijn meren en bossen, die uitnodigen tot zeiltochten en korte dagtochtjes. Hier kan men ook gebruik maken van het beroemde Zweedse Allemandsret, dat aan iedereen het recht geeft te kamperen in de vrije natuur, zonder toestemming te vragen. Er zijn bovendien veel attracties in dit gebied – zoals de oude Deense burchtruïne van de stad, het Ingeborraps openluchtmuseum en de galerie Drakabygget, die door de Deense kunstenaars en broers Asger Jorn en Jørgen Nash oorspronkelijk is opgezet.

Vakantiehuis in Örkelljunga huren

Ontspan geheel en beleef Örkelljunga en haar omgeving in je eigen tempo in aantrekkelijke vakantiehuizen in Skane van NOVASOL. We helpen je om het perfecte kader te creëren voor je vakantie in Örkelljunga in Zweden. Wij hebben veel aantrekkelijke vakantiehuizen en vakantiewoningen hier in verschillende standaarden en prijsklassen, en zeker ook één, die bij je vakantiebehoefte aansluit.