Vakantiehuis in Ystad

Ystad is een stad in Skåne in het zuiden van Zweden, met een oud stadscentrum en een schat aan spannende bezienswaardigheden en attracties. Hier kun je spannende cultuur en geschiedenis ervaren, gaan winkelen of genieten van het zomerweer op de lange stranden. Bekijk onze vakantiehuizen in Ystad en kies een vakantiehuis dat de perfecte setting voor je vakantie in Zuid-Zweden kan creëren.

Vakantiehuis in Ystad

Populaire vakantiehuizen - Ystad

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Ystad

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Ystad

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Ystad

Loading...

Wat te doen?

Je vakantiehuis in Ystad heeft veel verschillende bezienswaardigheden in de directe omgeving. Het mystieke monument Ales Stenar in Kåseberga is bijna 70 meter lang en ongeveer 20 meter breed, een van de grootste onderzochte stenen omgevingen. Vanaf daar kun je ook genieten van een prachtig uitzicht op de prachtige natuur van het gebied, die u zeker moet verkennen tijdens je vakantie in Skåne. Of bezoekt Köpingsberg, een van de meest noordelijke wijngaarden van Europa. Proef de sprankelende champagne die zijn speciale smaak hier ontwikkelt heeft. 

Wat velen niet weten is dat ten zuiden van de Zweedse archipel lange, fijne zandstranden de kust van Zweden sieren. Deze stranden worden beschouwd als de langste zandstranden in Zweden. Zelfs op warme zomerdagen zijn de stranden niet druk en bieden ze uitstekend waterplezier voor jong en oud.

Vakantiehuis in Ystad huren

Als je op zoek bent naar een vakantiehuis in Ystad, ben je bij ons aan het juiste adres. Er is veel te ontdekken en te beleven tijdens je vakantie in het vakantiehuis in Skåne. Een vakantiehuis in Ystad is het ideale startpunt voor de vele excursies en activiteiten in de omgeving. Ontdek Ystad en de Baltische kust van Zweden vanuit je vakantiehuis in Ystad en breng een heerlijke vakantie door in Zweden aan zee.