Vakantiehuis in Strängnäs

Strängnäs in Zweden staat voor u klaar met geschiedenis en prachtig natuur. Vier vakantie in het sfeervolle Strängnäs met het goed bewaarde oude stadsgezicht en de goede ligging. Huur vakantiehuizen van NOVASOL. In Strängnäs kan men het verleden bijna aanraken. De oude stad ligt prachtig in het Mälardal, op maar een uur rijden ten westen van Stockholm. Het heeft veel te bieden als reisbestemming.

Ferienhäuser in Strängnäs

Populaire vakantiehuizen - Strängnäs

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Strängnäs

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Strängnäs

Loading...

Wat te doen?

Het gezellige Strängnäs in het Mälardal kent een lange geschiedenis. Sinds de 12de eeuw is de stad bisschopszetel – wat duidelijk te zien is in het stadsbeeld, waar de indrukwekkende hoge domkerk goed te zien is. Een wandeling door de smalle straten van het centrum met de goed bewaarde huizen getuigt ook van het verleden.

Als je graag in de natuur wilt zijn en een actieve vakantie wilt vieren, dan zijn de mogelijkheden ontelbaar in het gebied rondom de oude stad. Vanuit de stad kunt u onder andere een boottocht maken op het meer Mälaren. Jr kunt ook een duik nemen bij de badplaats op Visholmen midden in de stad. Het is ook mogelijk om paarden of fietsen te huren en op ontdekkingstocht gaan in het buitengebied. Daarnaast is een uitstapje naar het prachtige Stockholm op maar een uur rijden voor de hand liggend.

Vakantiehuis in Strängnäs huren

Bij NOVASOL zijn we graag behulpzaam met het regelen van een dak boven je hoofd voor de vakantie in Strängnäs, de hoofdstad van de gemeente met dezelfde naam. Wij hebben vele prachtige vakantiehuizen in Sodermanland te huur in het gebied – in verschillende maten en inrichtingen. Dan zijn de voorwaarden geschept voor een prachtige vakantie in Zweden.