Vakantiehuis in Sønderstrand

Sønderstrand ligt in het zuiden van Romo en is een groot vakantiegebied in de buurt van de zee en de haven. Het is een parel van een vakantiebestemming in Zuidwest-Jutland in Denemarken. Je kunt hier heerlijke wandelingen maken in de natuur. Huur daarom een vakantiehuis in Sonderstrand die centraal gelegen zijn in de omgeving.

Vakantiehuis bij Sonderstrand

Populaire vakantiehuizen - Sønderstrand

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Sønderstrand

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Sønderstrand

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sønderstrand

Loading...

Kindvriendelijke strandvakantie

Sonderstrand is een van de meest kindvriendelijke stranden in Denemarken: ondiep water, een zandbodem en prachtige duinen.  Het strand is zeer kindvriendelijk en de gehele zomerperiode zijn er strandwachten aanwezig. Er zijn verschillende gebieden op het strand dus er is plek voor iedereen, zowel voor hen die willen zwemmen als hen die willen surfen.

Prachtig bosgebied

In het zuiden van het eiland Rømø ligt het vakantiegebied Sønderstrand , genesteld in de mooiste natuur tussen duinen, bossen en grote heide. Hier heb je ideale omstandigheden om een perfecte vakantie door te brengen in een vakantiehuis op Rømø. Dicht bij Sonderstrand ligt een prachtig bosgebied met vele mooie wandelpaden, waarvandaan u de prachtige natuur kunt ontdekken. Bezoek ook het 18 meter hoge uitkijkpunt. Hiervandaan heb je uitzicht over de hele omgeving. Met een vakantiehuis in Sonderstrand heb je altijd een geweldig uitzicht.

Vakantiehuis in Sønderstrand huren

Ontspan op de Noordzee en op de Waddenzee op het eiland Römö met een vakantiewoning in Sønderstrand.Een vakantie in het vakantiehuis Sønderstrand op het Deense Noordzee-eiland Rømø is altijd een goede keuze. Voor een vakantie voor twee huur je een van onze huisjes met een open haard, waar je veel ontspannende uren kunt doorbrengen met een glas wijn. Zelfs in de koelere seizoenen genieten deze huizen van grote populariteit.  Kinderen kunnen naar hartelust spelen zonder dat iemand zich gestoord voelt. Onze grote luxe huizen in Sønderstrand  bieden tijdens je vakantie in Denemarken een eigen wellnessruimte met sauna, zwembad of whirlpool . Hier kun je zwemmen wanneer je maar wilt of ontspannen in de sauna na een drukke dag.