Vakantiehuis in Bolilmark

Bolilmark wordt omringd door heide en is een vredig vakantieplekje in Denemarken. Bij aankomst op het eiland springen deze huizen in Rømø, die allemaal gras op het dak hebben, meteen in het oog. Kom nu naar Rømø en huur een van de vakantiehuizen in Bolilmark.

Vakantiehuis in Bolilmark

Populaire vakantiehuizen - Bolilmark

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Bolilmark

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Bolilmark

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Je komt gelijk tot tot rust in Bolilmark op het eiland Romo, dat een bijzondere atmosfeer heeft. Er zijn vele wandelpaden aangelegd op dit mooie eiland in Denemarken, zodat je  urenlang kunt wandelen in de omgeving die rijk aan dieren is. Een wandeltocht rond het eiland is een bijzondere belevenis. Het noordelijke deel van het eiland is een beschermd vogelgebied, dat biedt je de mogelijkheid om vele vogels te bestuderen. Daarnaast is de natuur zeer mooi en gevarieerd.

In de buurt van Bolilmark kunt je je dagelijkse inkopen doen en genieten van een hapje en een drankje in een van de restaurants of cafés. Op slechts een paar kilometer afstand van je vakantiehuis in Bolilmark ligt een van de mooiste stranden van het land, waar je kunt zwemmen, surfen en lekker genieten van de zon.

Vakantiehuis in Bolilmark huren

Het eiland Rømø aan de Deense Noordzee is een fantastisch gebied om een ​​vakantie door te brengen in Denemarken en om een ​​rustgevende en afwisselende tijd te hebben. In het prachtig gelegen dorp Bolilmark, biedt NOVASOL je een ruime keuze aan zeer aantrekkelijke vakantiehuizen, waar je echt kunt genieten van je vakantie op Rømø in het vakantiehuis Bolilmark. 

Onze vakantiewoningen in Denemarken op het eiland Rømø in Bolilmark zijn allemaal idyllisch gelegen in een schilderachtige omgeving in een prachtige heide en maken een vakantie in Denemarken niet alleen in de zomer een leuke ervaring. Veel van onze huisjes liggen ook dicht bij het strand, waardoor je maar een korte afstand moet overbruggen als je snel naar het water wilt. In onze vakantiehuizen met uitzicht op zee kun je bij het ontbijt genieten van het prachtige uitzicht.