Vakantiehuis in Lakolk

Lakolk ligt aan de westkust van Rømø en is een van de oudste vakantiegebieden in Denemarken, met vakantiehuizen daterend uit 1895. Lakolk is idyllisch gelegen, omringd door de Noordzee, de Waddenzee en de prachtige heide op Rømø. Met een vakantiehuis in Lakolk geniet je met het hele gezin van je vakantie op Rømø.

Vakantiehuis in Lakolk

Populaire vakantiehuizen - Lakolk

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Lakolk

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Lakolk

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Lakolk

Loading...

Vakantiebestemming voor het hele gezin

Het is een uitstekende vakantiebestemming voor het hele gezin. In de stad vind je goede restaurants, cafés en supermarkten. Alsof dat niet genoeg is, vind je ook nog eens een van de mooiste stranden van Denemarken in Lakolk. Behalve het strand, vind je ook een museum, een kaarsenmakerij en een manege in Lakolk. Er zijn activiteiten te doen voor kinderen in alle leeftijden. Vergeet niet om een wandeltocht rond het eiland te maken. Op het noordelijke deel van het eiland vind je een beschermd vogelgebied, waar je vele vogelsoorten kunt bestuderen. Je hoeft je geen dag te vervelen op dit mooie eiland.

Stranden

Het strand in Lakolk heeft de reputatie een van de beste in Europa te zijn. Als je er eenmaal bent, zul je snel overtuigd zijn. Het strand is eindeloos in beide richtingen. Bovendien is het zand fijnkorrelig en zacht en kun je met de auto naar het water rijden. In de zomer is er een strandwacht aanwezig, zodat je de kinderen met een gerust hart op het strand kunt laten spelen. Iedereen kan zich vermaken op het mooie strand waar de blauwe vlag wappert, een teken dat het zwemwater schoon is. Eigenlijk is de hele westkust van het eiland een lang strand. Met de auto kun je helemaal naar het zuiden rijden naar het Sønderstrand. Het noordelijke deel van het eiland is echter een vogelreservaat en daarom is het strand niet toegankelijk voor het publiek.

Vakantiehuis in Lakolk huren

De vakantiehuisjes in Lakolk bevinden zich in het prachtige heuvelachtige landschap. Vanaf hier heb je gelijk in de duinen en kan je lange wandelingen maken met uitzicht over de zee.