Vakantiehuis in Kongsmark

Vakantiehuis in Kongsmark

Vakantiehuis in Kongsmark

Als je besluit om je vakantie in Denemarken door te brengen, kunnen wij je zeker aanraden om een van onze vakantiehuizen in Romo in het natuurrijke Kongsmark te huren. In Kongsmark in Denemarken heb je een prachtig uitzicht op de imponerende brug over de Grote Belt. Kongsmark ligt in de Musholmsbocht en de vakantiehuizen liggen direct aan het water. De golven slaan hier stuk op een heerlijke zandstrand dat een prachtig uitzicht over de bocht biedt. Naast zonnebaden kun je hier ook uitstekend wandelingen maken in de prachtige natuur.

Populaire vakantiehuizen - Kongsmark

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Kongsmark

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Kongsmark

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Kongsmark

Loading...

Wat te doen in Kongsmark?

Je kunt heerlijk vissen in Kongsmark, zowel langs de kust als in het beekje Tude, dat ten zuiden van het strand stroomt. Dit is trouwens ook een geschikte plek om te wandelen. Niet ver van het strand ligt Trelleborg, een 1000 jaar oude vikkingenburcht, waar verschillende activiteiten en tentoonstellingen plaatsvinden. Het fascinerende schiereiland Reerso, dat bekend staat om de katten zonder staart, is ook zeker een bezoekje waard.

Vleugje natuur

Kongsmark ligt ongeveer in het midden van de oostkant van Römö. Het met pijnbomen geplante gebied is ideaal om te wandelen. Talrijke wandelpaden lopen door het idyllische landschap. Het Nationaal Park Waddenzee strekt zich uit over grote delen van de Duits-Deense Waddenzee en als je een vakantiehuis in Kongsmark huurt, ligt de Waddenzee voor je klaar. Kongsmark zelf is gelegen in een idyllisch gebied met dennenplantage en heide, evenals vele wandelpaden. Bovendien heeft Römö een prachtig eindeloos zandstrand, evenals enkele meren zoals Lake Lakolk.

Vakantie aan de Noordzee

Als je verkoeling nodig hebt, vind je deze op het prachtige strand van Lakolk . Dit 15 kilometer lange strand is tot ver over de grenzen van Denemarken bekend om zijn schoonheid en vooral om zijn  ruimtelijkheid. Een breder strand bestaat bijna niet in Denemarken. Er is onbeperkte ruimte voor strandactiviteiten zoals vliegeren, beachvolleybal, voetbal, joggen, vliegeren en natuurlijk luieren in de zon. Kinderen kunnen naar hartelust stoom afblazen, de duinen verkennen, kastelen bouwen en spelen in het ondiepe water. Dit en de verplichte "Blauwe Vlag", als een prijs voor voorbeeldige netheid, maken het strand van Lakolk zo kindvriendelijk en aantrekkelijk voor iedereen.