Vakantiehuis in Hornbæk

Hier ontmoet de oude, Deense plattelandscultuur een modern vakantiedorp. Hornbæk staat al heel lang op de kaart van bekende en geliefde vakantiegebieden, waar de Kopenhageners hun zomervakantie buiten de stad begonnen door te brengen en later begon de rest van de wereld dit kleine juweeltje te spotten. Het is nu een van de meest geliefde vakantiehuisgebieden in Noord-Seeland is. Hornbæk is een stad vol charme. De fijne oude vissershuisjes hebben de juiste sfeer voor een ontspannende wandeling vanaf een simpel vakantiehuis in Hornbæk. Ga naar de haven en bewonder ook de vele zeilboten.

Vakantiehuis in Hornbæk

Populaire vakantiehuizen - Hornbæk

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Hornbæk

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Hornbæk

Loading...

Kastelentocht rond Hornbæk

Er zijn talloze interessante kastelen in de omgeving, die je gemakkelijk kunt bezoeken vanuit je vakantiehuis in Hornbæk.

Kronborg

Een bezoek aan Kronborg in Helsingør is een must wanneer Shakespeare het kasteel wereldberoemd heeft gemaakt in "Hamlet"! Hier kun je de kazematten verkennen en Holger Danske begroeten.

Frederikborg Castle

De zomerresidentie van de koningin, Fredensborg , is zeker ook een bezoek waard. Als de koningin niet in het kasteel is, kun je een rondleiding maken door de prachtige zalen en de fantastische tuin. Bij Frederikborg Castle vind je het Nationaal Historisch Museum. Het museum lig prachtig op 3 kleine eilandjes in het kasteelmeer en bevat 500 jaar Deense geschiedenis.

Op vakantie in Hornbæk

Hornbæk is een oud vissersplaatsje. Dit is nog aan de oude huizen en havens te zien. De gezellige haven is tegenwoordig een moderne jachthaven en wordt drukbezocht. Hier liggen zeilboten en kleine vissersboten. Voor de hele familie zijn er verschillende activiteiten en bezienswaardigheden in Hornbæk en omgeving. Vlakbij het plaatsje ligt het meer 'Hornbæk Sø', en het mooie bos 'Hornbæk Plantage'. Vanuit dit bos loopt een pad naar het strand. In Hornbæk kun je terecht voor de dagelijkse inkopen. Ook zijn er gezellige restaurants en bars.

Vakantiewoning in Hornbæk huren

Er is geen twijfel dat Hornbæk een mooi vakantieoord is, waar je tijdens de langverwachte vakantie echt kunt genieten. Het zomerseizoen is erg populair, maar het is zeker ook leuk om bijvoorbeeld een vakantiehuis in Hornbæk te huren. Ook tijdens de koudere maanden heb je  de mogelijkheid om in Hornbæk te verblijven in een vakantiewoning in Seeland.