Vakantiehuis in Rørvig

Rørvig ligt direct bij de ingang van Isefjorden. Dit gezellige oude vissersdorp is een puur vakantieparadijs voor jong en oud. Het is altijd al populair geweest om naar Rørvig te gaan en te verblijven in de vakantiehuizen in Seeland. Bezoek de fantastische stranden in de omgeving, de marktstadjes en de havensteden en verdwaal in de schilderachtige omgeving met een vakantiehuis in Rørvig!

Vakantiehuis in Rørvig

Populaire vakantiehuizen - Rørvig

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Rørvig

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Rørvig

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Rørvig

Loading...

Wat te doen rondom je vakantiehuis?

Het natuurlijke centrum van de stad is de kleine, gezellige haven. Er is ook een rokerij met verse gerookte producten en diverse restaurants. Wanneer je een wandeling door de gezellige straatjes maakt, geniet je van de aanblik van de oude, fijne vissen - en de huizen van de schippers. Naast galeries en handwerkwinkels vind je de meest noodzakelijke winkels en supermarkten in Rørvig zelf. In de zomer is er ook een wekelijkse supermarkt op de haven. In Rørvig vind je ook enkele van de beste zandstranden van Denemarken.

Rörvig ligt in het midden van een prachtig gebied. Ten oosten van de haven ligt de voormalige Viking-poort op de landtong Skansehage en Skansebucht, waar een grote steen werd gebouwd om de koninklijke verkiezingen in de Viking-tijd te herdenken. Iets verder naar het noorden ligt Cape Korshage, met zijn grote heidegebieden, waar trekvogels rusten op de weg naar warme landen of op de terugweg.

Op minder dan 7 km van Rörvig ligt de grootste stad in dit gebied - Nyköbing Själland. In de stad, een bruisend commercieel centrum, bevindt zich een interessant glasmuseum en een prachtig overdekt zwembad.

Vakantiehuis in Rørvig huren

Wil je het mooie Rørvig ervaren of misschien zou je het gebied opnieuw willen bezoeken? Dan kun je gemakkelijk een vakantiehuis vinden met NOVASOL. Rörvig, een voormalig vissersdorp, is nu een gezellig haventje, waar veel van de oude sfeer bewaard is gebleven. De huisjes liggen in een prachtige rustige omgeving op loopafstand van de stad. Rørvig is ook een prachtig gebied voor een romantisch verblijf in een huisje!