Vakantiehuis in Liseleje

Liseleje is een mooi, klein vakantiestadje, waar veel Deense en buitenlandse vakantiegangers verliefd op zijn geworden tijdens een vakantie in Seeland. iseleje ademt sfeer en authenticiteit. Naast het mooie strand, trekken de gezellige winkels, ijscafés en diverse goede restaurants gasten naar vakantiehuizen in Liseleje. De centrale locatie in Kongernes Nordsjælland maakt Liseleje een favoriete vakantiebestemming.

Feriehus og leilighet i Liseleje

Populaire vakantiehuizen - Liseleje

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Liseleje

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Liseleje

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Liseleje

Loading...

Het strand bezoeken

Het strand is het grote trekkoord van Liseleje. Het brede zandstrand, met grote duinen, is kindvriendelijk en heeft een blauwe vlag. Tijdens het zomerseizoen is er een strandwacht verbonden aan het strand, dat ook het huis is van surfers vanwege de ideale windomstandigheden. Dicht bij het strand vindt u een grote parkeerplaats, een ijshuis, cafés en een kinderland.

Mooie landschappen bij je vakantiehuis

Je vakantiehuis in Liseleje is ook omringd door enkele van de mooiste landschappen van Denemarken. Arresø ligt slechts op ongeveer 4 km van de stad. Hier ligt het grootste meer van Denemarken; een favoriete excursiebestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Er zijn echt goede wandel- en fietsroutes rond het meer om op verkenning te gaan.

Gribskov is een andere populaire excursiebestemming die met zijn 5500 hectare een van de grootste bossen van Denemarken is, en je vindt zowel bosmeren, moerassen en weiden in het bos.

Wat te doen?

Er zijn veel activiteiten die je vanuit je vakantiehuis op Liseleje kunt doen- zowel op het land als in het water.  Neem deel aan begeleide kajaktochten, georganiseerde visexcursies op zee of windsurfcursussen. Daarnaast biedt het gebied duiken, snorkelsafari's, wakeboard-cursussen en waterskiën aan. Dus er zijn volop mogelijkheden.

Vakantiehuis in Liseleje huren

Als je in je volgende vakantiehuis in Denemarken de snuit naar Liseleje wilt keren, geniet je van de fantastische selectie vakantiehuizen die we in de omgeving aanbieden! In Liseleje huur je eenvoudige huisjes met de meest elementaire voorzieningen, zodat je echt kunt focussen op ontspanning en gezellige momenten met het gezin voor de open haard of in de natuur. Aan de andere kant kun je ook luxe vakantieappartementen huren met precies de faciliteiten die je hartje begeert.