Vakantiehuis in Arrild Ferieby

Op slechts 20 minuten van Rømø’s breedste zandstrand in een prachtige omgeving ligt Arrild Ferieby. Sønderjylland is een goed startpunt voor een actieve vakantie vol met ervaringen voor het hele gezin. Hier vind je een grote selectie vakantiehuizen in Zuid-Jutland.

Vakantiehuis in Arrild Ferieby

Populaire vakantiehuizen - Arrild Ferieby

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Arrild Ferieby

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Arrild Ferieby

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Arrild Ferieby

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Door de ligging van Arrild is het nooit ver rijden naar een goed strand. De zandstranden van de westkust liggen op 36 kilometer afstand. Het mooiste en breedste strand, Lakolk strand, vind je op het eiland Romø. Het dichtstbijzijnde strand op het vasteland is Emmerlev Klev. Bezoek de westkust van Jutland. Het doet je vooral denken aan de Nederlands Waddenkust. De oostkust is ook prachtig, en totaal anders dan de westkust.

Legoland ligt op 1,5 uur rijden van Arrild Ferieby vandaan. Ook de dierentuin in Give is een echte aanrader. In de buurt ligt ook een 9-holes en 18-holes golfbaan. Ook visliefhebbers zitten hier goed op zijn plek door de vele Put&Take vismeren.

Optimale vakantie met een vakantiehuis in Arrild Ferieby

Met de centrale ligging op slechts 30 km van de oostkust en de westkust als andere grens is Arrild Ferieby een centraal startpunt voor de vakantie. De natuur is prachtig en bestaat uit weilanden, moerassen, meren, beken en bossen. Je vakantiehuis in Arrild Ferieby ligt beschut in een mooie bosomgeving, en doet je misschien denken aan de Hoge Veluwe.