Vakantiehuis in Ballum

De zuidwestelijke kust is een zomerparadijs. Niets is te vergelijken met de brede zandstranden en gezellige vakantiehuizen in Ballum waar je kunt overnachten en van je vakantie in Denemarken kunt genieten.

Vakantiehuis in Ballum

Populaire vakantiehuizen - Ballum

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Ballum

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Ballum

Loading...

Genieten van een geweldige omgeving

Voor veel toeristen betekent het bezoek aan de zuidwestkust liefde op het eerste gezicht. Deze plek biedt alles: lange wandelingen, perfecte brede stranden waar je kunt vliegeren, de zee en de Ringkøbing Fiord, wat een het paradijs voor windsurfers is. Ballum is heerlijk vlak, waardoor het gebied geschikt is voor fietstochten.

Het landschap gelegen achter de oevers van de Waddenzee en de Noordzee is erg weelderig. Je zult daarom enorme zwerm vogels in deze regio vinden. Je kunt niet alleen vogels spotten in deze regio, maar ook het paleis van Schackenborg bezoeken. Het beste zandstrand van het land ligt in Romo, op 22 km afstand van Ballum.

Vakantiehuis in Ballum huren

Dit vakantiehuis in Ballum ligt in een charmante, landelijke omgeving. Met een vakantiewoning in Zuid-Jutland geniet je privacy en de rust om je heen. In Ballum verblijf in een gebied met rijke natuur en stilte.