Vakantiehuis in Teutoburgerwoud

Las Teutoburski

Vakantiehuis in Teutoburgerwoud

Het Teutoburger Woud staat bekend als de plaats van een strijd, maar toeristen hoeven niet bang te zijn: Waar vroeger de Romeinen en Germanen vandaag vochten nodigen tal van appartementen en vakantiewoningen in Teutoburgerwoud aan om een ontspannen vakantie door te brengen in een vakantiewoning in Duitsland.

Populaire vakantiehuizen - Teutoburgerwoud

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Teutoburgerwoud

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Teutoburgerwoud

Loading...

Bezienswaardigheden

In de vakantieregio Teutoburger Wald, ook wel bekend als de geneeskrachtige tuin van Noord-Duitsland door de vele kuuroorden, heb je stad en land. Het verleden en heden liggen hier dicht bij elkaar. Zo kun je bijvoorbeeld een 3D-film in een bioscoop bekijken of één van de oude kloosters of middeleeuwse burchten bezoeken. Gun jezelf de absolute ontspanning in een vakantiehuis in Teutoburgerwoud, midden in het schitterende natuur- en boslandschap. Hier liggen diverse wandel- en nordic walkpaden. Geniet van het mooie uitzicht, de ’Hermannsweg’ staat bekend als één van de mooiste hoogtepaden van Duitsland. Een andere aanrader zijn de natuurlijke monumenten Externsteine in Ostwestfalen-Lippe en de Dörenther Klippen met de gehurkte vrouw in het Westfaalse Münsterland. Wat is er nog meer te doen? Het openluchtmuseum in Detmold, het museum van de Weserrenaissance in het kasteel Brake bij Lemgo,de opgravingen bij Kalkriese waar vermoedelijk de Varusslag plaatsvond, de touwslagers in Bielefeld, de Dom in Paderborn, het roofvogelpark in Berlebeck, het wildpark Wisentgehege Hardehausen of het safaripark in Stukenbrock.

Vakantiehuis in Teutoburgerwoud huren

De beste vakantie in Duitsland beleef je in een vakantiehuis in Teutoburgewoud. Door de moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort belooft je vakantie tot een succes te maken.In de beboste lage bergketen verblijf je vlak bij goed gemarkeerde wandel- en fietspaden voor een actieve vakantie. Na een actieve dag buiten rust je met gemak uit in je authentieke vakantiehuis.