Vakantiehuis in Saksen-Anhalt

Ferienhaus Sachsen-Anhalt - Deutschland

Vakantiehuis in Saksen-Anhalt

Saksen-Anhalt ligt ten westen en ten zuiden van Berlijn. De regio heeft veel te bieden: Van Avant-garde kunst tot Romeinse vestingen. Met een vakantiehuis in Saksen-Anhalt zit je bovendien in zijn geheel in een populaire vakantiebestemming. Wij verhuren het hele jaar door vakantiewoningen tegen aantrekkelijke prijzen, zowel in Saksen-Anhalt als in de rest van Duitsland.

Populaire vakantiehuizen - Saksen-Anhalt

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Saksen-Anhalt

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Saksen-Anhalt

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Saksen-Anhalt

Loading...

Een stukje geschiedenis

Ooit had het een machtige positie in het noordelijke Romeinse rijk. De Romeinen stuurden grote delen van hun rijk aan vanaf de hoofdstad Maagdenburg en er zijn nog vele bezienswaardigheden en gedenktekens te vinden die aan die tijd herinneren. Tegenwoordig is de goedbewaarde middeleeuwse burcht Quedlinburg een geliefde bestemming bij de toeristen.

Wat te zien in de omgeving?

Door Saksen-Anhalt stroomt de rivier de Elbe en meerdere gebieden langs deze rivier zijn door UNESCO op de werelderfgoedlijst gezet. Hier tref je een indrukwekkende flora en fauna en niet te vergeten stilte en rust. Natuur en cultuur is wat je vindt in Saksen-Anhalt. Er zijn hier vier UNESCO Werelderfgoed locaties, de vakwerkstad Quedlinburg, de Lutherplaatsen in Eisleben en Wittenberg, het Bauhaus en de ‘Meisterhäuser’ in Dessau alsmede het Tuinenrijk Dessau-Wörlitz. e ‘Meisterhäuser’ in Dessau alsmede het Tuinenrijk Dessau-Wörlitz. Houd je van moderne kunst? Bezoek dan de avantgardistische kunstcollectie Bauhaus Dessau of een van de vele andere spannende musea, bezienswaardigheden en architectonische parels in de deelstaat. Vanuit uw vakantiehuis in Saksen is het de moeite waard om hier een bezoek aan te brengen. Wijnliefhebbers gaan naar de wijnregio Saale-Unstrut. Natuurliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen. De Elberadweg is een uitgestippelde fietsroute en wandelaars lopen de Harzer-Hexen-Stieg.

Huur een vakantiehuis in Saksen-Anhalt

Maak kennis met de vriendelijke inwoners van Saksen-Anhalt. Ze ontvangen vakantiegangers erg gastvrij en ervaar dit in één van de vele restaurantjes of cafés in de regio. Ontdek wat de regio Saksen-Anhalt allemaal te bieden heeft vanuit je appartement of vakantiehuis in Duitsland. Prefereer je luxe tijdens je vakantie, kies dan voor een vijfsterren accommodatie. Deze vakantiehuizen zijn vaak voorzien van een sauna, whirlpool of zwembad. Maar ook de eenvoudigere vakantiehuizen zijn van goede kwaliteit. Gezinsvakanties, familievakanties of lekker met z´n tweetjes een weekendje weg, het is allemaal mogelijk via NOVASOL. Kies de accommodatie die het beste bij je past en de voorpret kan beginnen!