Vakantiehuis in Nedersaksen

Fietsen in Hamelen

Vakantiehuis in Nedersaksen

Een vakantiewoning in Duitsland huren in de deelstaat Nedersaksen met als hoofdstad Hannover is altijd een goed idee. Nedersaksen ligt tussen de Ems en de Elbe, en tussen de Noordzee en de bergtoppen van de Harz. De zeven Oost-Friese eilanden bevinden zich in het zuidelijke deel van de Noordzee. De eilanden zijn prima vakantiebestemmingen en daarnaast zijn het ook kuureilanden. De omgeving bij je vakantiehuis in Nedersaksen biedt een grote variatie aan landschappen en leefruimte.

Deze noordwestelijke bondstaat heeft vele gezichten door zijn vele eilanden. Vakantievertier ten top wordt er geboden door de Noordzee. Van Borkum tot Wangerooge en aan de kust van Cuxhaven heeft u de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke vakantie. Dit prachtige landschap is bijna helemaal beschermd gebied.

De Lünenburger heide biedt vertier voor jong en oud. Het heeft een oppervlakte van 230 km² en hiermee is dit het grootste aaneengesloten heideveld van West-Europa. Ook dit gebied is beschermd. Doordat er veel afwisseling zit in het landschap en in de vegetatievormen is dit een erg aantrekkelijk natuurgebied. Emsland is een prachtig vakantiegebied. Het wordt gekenmerkt door uitgestrekte natuur, idyllische dorpjes en indrukwekkende overblijfselen van de eeuwenoude cultuurgeschiedenis. Dit gebied is prima op de fiets te ontdekken. Voor natuur- en vogelliefhebbers heeft het Emsland veel te bieden. Vanuit je appartement of vakantiehuis in Nedersaksen genieten van deze prachtige omgeving.

Het romantische middelgebergtelandschap Weserbergland met haar zacht glooiende heuvels en de rivier die haar de naam geeft, biedt veel afwisseling en spanning. Langs de Weser van Hann.Münden tot Hameln rijgen zich prachtige historische vakwerksteden zich als een parelketting aaneen. De paden langs de Weser geven goede gelegenheid om te voet of per fiets het berg- en heuvelland te verkennen. Een uitstapje naar Hameln is een hoogtepunt van deze streek. Deze stad is natuurlijk bekend van het sprookje “de rattenvanger van Hamelen”, Dit sprookje vertelt het verhaal van de mand die in 1284 130 kinderen uit de stad ontvoerde.

De veelzijdig landschappen worden afgewisseld door de steden die zeer verschillend zijn. Romantische havensteden zoals Greetsiel, traditionele universiteitssteden zoals Göttingen, Hannover als internationale beursstad en de futuristische autostad Wolfsburg laten deze verschillen duidelijk zien. Een vakantiehuis in Niedersachsen huren is nooit saai. Kies voor ontspanning in de natuur of plezier aan zee of in de stad, op Emsland of in Ost-Friesland. Je vakantie geheel naar eigen wens invullen kan bij NOVASOL. Van luxe vakantiehuizen om jezelf te verwennen tot woonboten. Kies de woning die bij je past en beleef de vakantie om nooit te vergeten.

Populaire vakantiehuizen - Nedersaksen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Nedersaksen

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Nedersaksen

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Nedersaksen

Loading...