Een vakantiehuis in Hessen huren

Hesja

Een vakantiehuis in Hessen huren

Hessen, centraal in Duitsland gelegen, heeft een fascinerende natuur en vele bezienswaardigheden. De geschiedenis van Hessen gaat heel ver terug en dat is bij Fitzlar terug te zien aan de archeologische vondsten. Vele oude dorpjes en kastelen laten zien dat het een heel belangrijk gebied is geweest.  De grootste stad van Hessen is Frankfurt am Main, ook wel afgekort naar Frankfurt. Het is het financiële centrum van Duitsland, maar het is ook zeker een bezoek waar vanwege de Dom, de oude vakwerkhuisjes, de Sint Paulskerk en het winkelgebied. Ontdek deze regio vol diversiteit vanuit je vakantiehuis in Hessen.

Populaire vakantiehuizen - Hessen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Hessen

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Hessen

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Hessen

Loading...

Wat is er te beleven in Hessen?

Hessen wordt omgeven door een aantal andere Duitse deelstaten en staat voornamelijk bekend om de prachtige natuur en de mooie gebouwen, zoals het slot Biebrich, de domkerk Limburger en de vele ruïnes uit het Romeinse Rijk. Hessen beschikt over veel natuur. Het gebied is daarom uitermate geschikt voor lange wandelingen. In het noorden ligt bijvoorbeeld het Nationaal Park Kellerwald-Edersee. Dit park staat gedeeltelijk op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier kun je kiezen uit 150 km aan wandelroutes. Andere populaire wandelgebieden in Hessen zijn de Uplandsteig, de Lahntal.

Met de bergtoppen van Rhön, Taunus en Upland kan Hessen een regio met een mooi berglandschap genoemd worden. In de zomer kun je hier trektochten maken en in de winter skiën. Aangezien dit gebied zeer populair is bij zowel Duitse als buitenlandse toeristen staan er vele vakantiehuizen.

Frankfurt am Main, Weisbaden en Kassel zijn de belangrijkste steden in Hessen en in alle drie de steden kun je uitstekend winkelen en eten in een van de vele cafés en restaurants. Bezoek ook de musea. Ben je een sportliefhebber? In deze deelstaat wordt gehandbald en gevoetbald op hoog niveau. Het is zeker de moeite waard om een wedstrijd bij te wonen tijdens je vakantie in Duitsland. Je vindt bovendien mooie parken en kastelen in de nabije omgeving, waaronder Bad Homburger.

Huur een vakantiehuis in Hessen

Kom zelf naar deze mooie omgeving; je zult er geen spijt van krijgen.Na een dag intensief wandelen is het heerlijk thuiskomen in je NOVASOL vakantiehuis in Hessen. Geniet van de rust en de privé sfeer. Plof neer op je eigen terras en beslis of je het diner zelf bereidt in de goed uitgeruste keuken of dat je een hapje gaat eten in een restaurant in de omgeving. Een vakantiehuis in Duitsland is daarmee het ideale begin van een afwisselende vakantie.