Vakantiehuis in Noordrijn-Westfalen

Ferienhäuser Nordrhein Westfalen

Vakantiehuis in Noordrijn-Westfalen

Nog geen keuze gemaakt voor een vakantie in Duitsland? Dan is hier een alternatief voor jou dat een beroep doet op elk zintuig. Een reis naar NRW, midden in de Eifelregio's van de deelstaat. Ontdek vanuit je vakantiewoning in Noordrijnland-Westfalen, de schoonheid van de natuur van de Eifel. Een vakantiehuis in Noordrijn-Westfalen is een ideaal toevluchtsoord na veelbewogen excursies en vakantie-ervaringen.

Populaire vakantiehuizen - Noordrijn-Westfalen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Noordrijn-Westfalen

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Noordrijn-Westfalen

Loading...

Waarom is Noordrijn-Westfalen zo bijzonder?

Eifel, Rijn, Ruhr: zijn de eerste dingen die je hoort wanneer iemand praat over Noordrijnland-Westfalen (NRW). Maar wist u dat NRW, met meer dan 34.000 vierkante kilometer, groter is dan België? En niet alleen dat, met bijna 18 miljoen inwoners, NRW is de meest dichtbevolkte staat in Duitsland - elke vierde Duitser komt uit NRW. Ze houden van de rust van de natuur, dan moet dit aantal een plezier zijn. De federale staat heeft 8 500 vierkante kilometer bosgrond, een vijfde van het landoppervlak. Perfect voor iedereen die graag met het huisdier reist. Huisdieren zijn in veel accommodaties in de Eifel toegestaan.

Winkelen is een perfect alternatief voor een zorgeloze gezinsuitstap. Slenter gewoon rond en ontdek prachtige plekjes, gebouwen en winkels. NRW is een winkelparadijs: met de Kö in Düsseldorf, de Schildergasse in Keulen en vele andere plaatsen. Gigantisch is ook Centro Oberhausen: Het warenhuis recreatiecentrum in een gebied van 190 vierkante meter 000 220 winkels en kunnen daarom als winkels tempel. Bent u op zoek naar een geschikte accommodatie in de Eifel, die een beetje groter is? NOVASOL biedt goedkope vakantiehuisjes in Noord-Rijnland-Westfalen in verschillende groottes aan. Voer in de zoektocht, het gewenste aantal slaapkamers en badkamers, en u kunt geschikt vakantiehuis te kiezen in de Eifel in Noord-Rijnland-Westfalen.

De cultuur van Noordrijn-Westfalen

De staat van de cultuur, dat is NRW. Met ongeveer 300 muziek- en culturele festivals elk jaar, heeft het land een divers cultureel landschap te bieden. En dat niet alleen: 900 musea wachten op bezoekers en vijf Werelderfgoedsites willen ontdekt worden. In het Münsterland ligt Anholt Castle, een van de indrukwekkendste waterburchten in Duitsland. De schatten van het kasteel zijn schilderijen van Rembrandt en het beste porselein uit Japan, China en Nederland. Cultuur is altijd een perfect contrast met een vakantie in een vakantiehuis of appartement in Noord-Rijnland-Westfalen. Vooral als je de Eifel inrijdt en al iets van de natuur gezien hebt, is een culturele excursie een prachtig contrastprogramma. Cottages in de Eifel, met de nabijheid van de grote steden vindt u natuurlijk NOVASOL.

De Eifel herbergt meer dan 1800 bedreigde dier- en plantensoorten. Het is dus een parel van de natuur. Open je hart naar de wildernis wanneer je de roep van het hert hoort of het gekletter van de zwarte ooievaar. De beste manier om de Eifel uit de eerste hand te ervaren: slechts 65 kilometer van Keulen begint het wildernispad dat door het nationale park loopt. Op 85 kilometer ben je gegarandeerd een met de natuur! En dan kun je enkele ontspannen dagen besteden in je vakantiehuis in Noordrijnland-Westfalen en elkaar verhalen vertellen over alles wat je hebt gezien.

Jouw vakantiehuis in Noordrijn-Westfalen

Hier vind je een verscheidenheid aan mooie en van topkwaliteit ingerichte vakantiewoningen en appartementen in Noord-Rijnland-Westfalen. Zoek jouw perfecte vakantiewoning in Noordrijn-Westfalen in de Eifel. Moet het een zijn met een zwembad? Of liever huisdiervriendelijke? We biedengeweldige vakantiehuizen in de Eifel in elke prijsklasse. Voor een korte trip naar Noordrijn-Westfalen zijn de goedkope vakantiehuizen en appartementen in Duitsland de moeite waard.