Vakantiehuis in Gérardmer

Gérardmer ligt in het hart van de Vogezen en is zowel een dynamisch skigebied in de winter als een kuuroord. Met zijn drie meren, Gérardmer, Longemer en Retournemer, en zijn frisse berglucht, is het inderdaad de ideale plek om te ontspannen. Gérardmer het perfecte resort voor een winter familievakantie. Boek vandaag nog je vakantiehuis in Gérardmer en breng een fantastische vakantie door in de natuur.

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - Gérardmer

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Gérardmer

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Gérardmer

Loading...

Op ontdekking aan de rand van het water

Huur een vakantiewoning in Gérardmer en geniet van de koele bries aan de rand van het water. In Gerardmer maak je vele wandelingen met familie of vrienden. Natuurlijk begin je met een wandeling langs het meer van Gerard. Het is een wandeling van minder dan twee uur die je met kinderen kunt doen en van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op het meer en de omgeving. 

Bij de uitgang van de stad vind je ook een mooi pad dat je naar de oude brug der feeën en de mooiste plekjes van Vologne brengt. Het landschap is betoverend en we begrijpen waarom deze sites in het hart liggen van oude lokale legendes. Er is parkeergelegenheid en een picknickplaats op het terrein. Vanuit je vakantiehuis in Gerardmer kun je ook het magische decor van de tuin van Bechigranges ontdekken. Het duurde meer dan 20 jaar om van deze oude steengroeve een botanische tuin te maken met een verscheidenheid aan planten van over de hele wereld.

Vakantiehuis in Gérardmer huren

NOVASOL bied je prachtige chalets te huur in Gérardmer , ideaal voor familieskivakanties. Je vindt alles wat je nodig hebt voor een leuke vakantie, maar ook om te ontspannen in de Vogezen. Sommige vakantiehuizen in Gérardmer bieden ook een panoramisch uitzicht op de vallei en het meer. Met een chalet in Lotharingen beleef je prachtige familie-avonturen in de bergen.