Vakantiehuis in Tarn-et-Garonne

Tarn-et-Garonne is een van de kleinste departementen in Frankrijk. De fascinerende combinatie van geschiedenis en natuur trekt bezoekers aan van over de hele wereld. Ontdek de mooiste natuurlijke landschappen van een gebied met je eigen vakantiehuis in Tarn-et-Garonne: de vallei van de Aveyron, de groene heuvels van Lomagne of de kalksteenplateaus in het noorden.

Ferienhaus Tarn-et-Garonne - Midi-Pyrenäen

Populaire vakantiehuizen - Tarn-et-Garonne

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Tarn-et-Garonne

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Tarn-et-Garonne

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Tarn-et-Garonne

Loading...

Steden in de buurt van je vakantiehuis in Tarn-et-Garonne

In en rondom Tarn-Et-Garonne wachten veel historische dorpen om ontdekt te worden, zoals Rocamadour, Saint-Cirq-Lapopie, Cahors en Figeac. Vanaf je vakantiewoning in de Midi-Pyrénées bereik je deze bestemmingen in een handomdraai.

Montauban

Montauban, de hoofdstad van het departement Tarn-et-Garonne (Midi-Pyrénées), hecht veel waarde aan het cultureel erfgoed. Het centrum van de stad, de award "Ville d'art et d'histoire" draagt, is zeer idyllischen typisch voor de kleine steden in het zuidwesten van Frankrijk.

Gascogne

Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Tarn-et-Garonne, kun je een bezoek brengen aan Gascogne. Gascogne is een gastvrije en dynamische stad. Hier worden bekende Gers-specialiteiten zoals foie gras, verschillende confit en eendenvlees verkocht.

Saint-Cirq-Lapopie

Saint-Cirq-Lapopie is  gebouwd in de Middeleeuwen op een klif 100 meter boven de rivier de Lot. Het dorpje ziet er romantisch uit en er zijn genoeg schattige restaurants en cafeetjes. Geniet van het uitzicht vanaf het dorpje of bezoek de kleine winkeltjes terwijl je door de nauwe straatjes wandelt.