Vakantiehuis in Comacchio

Comacchio, gedefinieerd als een "klein Venetië" voor zijn grachten, is een echt pareltje van architectuur, dat 2000 jaar geleden werd opgericht. Het is ontstaan ​​uit de unie van 13 kleine eilanden die later een strategisch punt voor de handel en economie van het gebied werden. Combineer ontspanning en cultuur met een vakantiehuis in Comacchio.

Vakantiehuis in Comacchio

Populaire vakantiehuizen - Comacchio

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Comacchio

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Comacchio

Loading...

Handdoek uitrollen op het strand

Comacchio ligt aan de Po-delta, op drie kilometer van de zee, op 50 km van Ferrara en op slechts 110 km van Venetië. Ontdek deze fantastische bestemming en snel prachtige kunststeden zoals Venetië te bereiken. Je vakantiehuis in Comacchio bevindt zich op enkele kilometers afstand van de verschillende stranden die elkaar aan de Adriatische kust opvolgen. Hier kun je een aangename dag op het strand doorbrengen: Lido degli Scacchi, Porto Garibaldi, Lido degli Estensi, om er maar een paar te noemen.

Bezienswaardigheden in Commachio

Geniet van het prachtige uitzicht vanaf de Sbirri-brug, de negentiende-eeuwse gebouwen, wandelingen langs de kapucijnenhal. Mis niet de Antica Pescheria waar de vismarkt plaatsvindt, een bewijs van de oude zeevaartactiviteit. Voor liefhebbers van archeologie is er het Museo Delta Antico, met bevindingen uit de prehistorie tot de Middeleeuwen, getuigen van de oude pracht van deze steden. Ontdekt de natuurlijke schoonheid van het Delta Park, die je kunt bezoeken met de fiets of per boot. Deze bezienswaardigheden verrijken echt je vakantie in Italië.

Typische gerechten van Comacchio

Probeer de typische recepten uit de streek in je Italiaanse vakantiehuis. De keukens in je vakantiehuis in Comacchio zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om te koken in het gezelschap van vrienden of familie. Het typische gerecht van Comacchio is paling, gekookt op de meest uiteenlopende manieren, die je vers kunt kopen op de markt. Probeer ook de heerlijke visgerechten, risotto's en heerlijke visgerechten, gebaad in de DOC-wijn van Bosco Eliceo.