Vakantiehuis in Bolsena

Bolsena

Vakantiehuis in Bolsena

De gemeente Bolsena in Lazio ligt in de provincie Viterbo en kijkt uit over het prachtige meer van Bolsena, het grootste vulkanische merenbekken van Europa. Deze strook water geniet een bijzondere samenstelling van zijn diepten en zuivere bronnen die zijn ecologische balans behouden.

Wat te doen in Bolsena?

Het is gemakkelijk voor te stellen dat de hoofdactiviteit van de stad vissen is, gezien de visrijkdom van het meer, wiens water wemelt van paling en witvis. Het middeleeuwse dorp Bolsena staat direct aan dit meer, omgeven door dikke vegetatie die het lijkt te omhullen. Het dorp is goed bewaard gebleven. Hier vind je territoriale museum van het meer van Bolsena, de collegiale kerk van Santa Cristina waar het wonder van Corpus Domini plaatsvond in 1263. Andere fascinerende culturele bezienswaardigheden zijn: de catacomben, het theater van San Francesco, het Piccolo Teatro Cavour, de Galleria d ' Kunst en het aquarium van zoet water.

Vakantiehuis in Bolsena huren

Het kiezen van een vakantiehuis in Bolsena is een garantie voor veiligheid voor een unieke en onvergetelijke vakantie! Maak verbinding met de belangrijkste centra in de omgeving en met onze vakantiehuizen in Bolsena bereik je je favoriete bestemmingen met het grootste comfort. Met zwembaden, terrassen met uitzicht en een prachtig interieur, laten onze vakantiehuizen in Lazio je optimaal genieten van je verblijf in dit magische land!