Vakantiehuis in Buskerud

Ferienwohnung Buskerud - Norwegen

Vakantiehuis in Buskerud

Buskerud is een geweldig idee als je tijdens de vakantie contact zoekt met de natuur. De vakantiehuizen in Noorwegen liggen in de directe omgeving van de natuur. Buskerud is een ideaal startpunt voor activiteiten in de natuur. Het is een geweldige plek voor een rustige vakantie met familie en vrienden. Wij nodigen je uit om vakantiehuis in Buskerud te huren!

Populaire vakantiehuizen - Buskerud

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Buskerud

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Buskerud

Loading...

Vakantie in Buskerud

Buskerud is een van de grotere regio's ten westen van Oslo. Vakantiehuizen in Buskerud zijn voornamelijk gelegen langs de valleien: Hallingdal, Numedal en Ustedal. Naast vruchtbare valleien vind je grote meren: Tyridfjorden, Krøderen en Sperilen, evenals hoge bergen. Het grootste Noorse nationale park, Hardangervidda, strekt zich uit in het noordwestelijke deel van de regio.

Skigebieden

In Buskerud zijn enkele van de meer bekende en oudere skigebieden van Noorwegen: Geilo, Hemsedal, Ål, Gol, Nesbyen, Uvdal en Dagali. Sneeuwcondities, van december tot april, zijn hier erg goed vanwege de hoge locatie. Of je nu kiest voor een sneeuwballengevecht, snowboarden, langlaufen of een sneeuwpop maken, hier is het plezier uitstekend.

Prachtige natuur in Buskerud

In de lente, zomer en herfst zijn berggebieden geschikt voor het maken van wandelpaden, vissen in meren en rivieren, het plukken van bessen en paddenstoelen. Hier vindt iedereen iets voor iedereen, zowel kinderen die plezier in de buitenlucht waarderen, als liefhebbers van extreme sporten of wandelaars. De omliggende rivieren en meren creëren perfecte omstandigheden voor kajakken, ponton en boottochten. Je kunt ook een actieve vakantie beleven door met een gekwalificeerde gids berg te beklimmen, deelnemen aan de oversteek door de kloven van rivieren of op een speciaal bord om te zwemmen op de bergrivier.

Sportvissers zullen ook blij zijn met hun vakantie in Buskerud, hier zullen hun dromen over vissen in Noorwegen uitkomen. Hier is een goede vangst gegarandeerd en je moet echt pech hebben om niets te vangen. Bij NOVASOL zijn vakantiehuizen voor vissers beschikbaar, uitgerust met grote diepvriezers, boten en een plek voor het schoonmaken van vis. Aarzel niet en plan vandaag nog je vakantie in Buskerud!

Skicentrum Geilolia in Geilo

Geilo is een klein stadje in het midden van Noorwegen, halverwege tussen Oslo en Bergen. Je zult hier geen monumenten vinden. Het dorp is vooral gericht op amateurs van actieve recreatie. Er zijn de massieven van Hallingskarvet en Hardangervidda. In het Geilo-gebied vind je ook uitstekende omstandigheden om te wandelen en fietsen. Een van de meer bekende fietsroutes is Rallavegen. Het skicentrum Geilolia in Geilo in de regio Buskerud is de perfecte plek voor liefhebbers van wintergekte. Hier, in de skiwereld, brengt je hele familie een onvergetelijke vakantie door. Het skicentrum van Geilolia is een geweldige plek om te ontspannen, niet alleen in de winter. In de zomer vindt u ook ideale omstandigheden voor een geweldige vakantie. Je kunt ook de lift nemen naar het uitkijkpunt Geilo.

Jouw vakantiehuis in Buskerud

We hebben zijn vakantiewoningen van verschillende normen en apparatuur. Bij NOVASOL vindt u elk een vakantiehuis in Buskerud, ideaal voor u en uw behoeften.  Een vakantiehuis in Noorwegen huren is een geweldig idee voor een vakantie voor het hele gezin!